Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

Mihaela, verișoara lui Hatice, consideră că Mihai nu este potrivit pentru concurenta de la Mireasa sezon 7. Iată de ce.

mihai si hatice de la mireasa sezon 7 in platoul mireasa capriciile iubirii Galerie
Mihaela, verișoara lui Hatice, consideră că Mihai nu este potrivit pentru concurenta de la Mireasa sezon 7. Iată de ce. | Antena 1

Hatice continuă să facă pași spre Mihai, cu toate că băiatul spune că ea nu e persoana potrivită cu care să întemeieze o familie.

După imaginile în care erau extrem de apropiați, Mihai a zis că nu dorește o relație cu Hatice, iar verișoara fetei a sunat la Mireasa: Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Andreea a oprit cunoașterea cu Ionuț. Băiatul a aflat în direct decizia ei

Hatice, încurajată să nu formeze un cuplu cu Mihai

Verișoara lui Hatice a afirmat că Mihai pune etichete și că nu e potrivit să fie la brațul concurentei de la Mireasa sezon 7.

”Mă simt minunat să știu că pot să vorbesc cu ea. Îmi doream mult tare să o încurajez, noi o iubim mult mult și vrem să fie fericită și împlinită. Chiar ne-am îngrijorat foarte mult când am văzut-o plângând. Ne-am îngrijorat pentru că nu este pentru ea și știm că plânge numai în cazuri extreme, deci clar acolo a fost un caz extrem pentru ea, de a ajuns în acea situație.

Știu că este greu că locuiește cu alte persoane, nu se cunosc, într-o casă nouă. Este o situație mai dificilă, mai ales la ea care este o persoană directă, poate să fie înțeleasă greșit. O rog mult pe Hatice să se controleze și să evite aceste certuri.”, a afirmat Mihaela, verișoara lui Hatice.

Citește și: Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Cine este băiatul pe care Daiana îl ”place vizual”. El a zis că nu simte același lucru

”Chiar nu sunt de acord, dar respect... Nu sunt de acord cu Mihai, nu sunt de acord dacă Hatice l-ar alege pe Mihai. Mihai, din păcate, are tendința să eticheteze persoanele. Nu are curajul să-și pună întrebarea ”Dar cine este el?”. Tot ce vreau să-i spun lui Mihai că tot ce a fost și a făcut Hatice a făcut la o anumită vârstă. Acum are altă vârstă. S-a schimbat pentru ea însăși”, a mai zis verișoara lui Hatice.

Mihaela crede că Hatice ar alege greșit dacă i-ar da o șansă lui Mihai. ”Știi cum e, câteodată gura ți-o ia pe dinainte și nu îți dai seama sau poate nu te gândești că poți răni”, i-a zis Hatice verișoarei sale.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Miruna, reacție acidă pe rețelele sociale. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească: „Nu sunt în depresie”

Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Andreea a oprit cunoașterea cu Ionuț. Băiatul a aflat în direct decizia ei... Mireasa, sezonul 5. Giovana, urare emoționantă de ziua lui Sese. Cât de avansată este sarcina tinerei: „Te iubesc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x