Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Antonio a discutat cu mama lui. Băiatul a fost tulburat în urma conversației

Antonio a primit un apel de la mama sa. Aceasta l-a încurajat să se gândească mai bine înainte să se căsătorească, punctând să aștepte să se lămurească lucrurile.

maria si antonio de la mireasa sezon 7 Galerie
Antonio a primit un apel de la mama sa. Aceasta l-a încurajat să se gândească mai bine înainte să se căsătorească, punctând să aștepte să se lămurească lucrurile. | Antena 1

Antonio a discutat cu mama sa. În urma conversației, a fost foarte afectat. Iată ce au vorbit:

Ce a discutat Antonio cu mama lui

Mama lui Antonio i-a spus că nu înțelege graba când vine vorba de căsătorie și l-a sfătuit să mai aștepte.

”Pe mine mă afectează foarte mult. Nu reușesc să înțeleg această grabă a ta. Nu ești căsătorit până la 30 de ani, dar într-o lună jumătate vrei să o faci. Tu te gândești la ce simt eu? Când eu văd atâtea lucruri care nu-mi plac. De ce nu aștepți? (...) Nu ți-am spus să nu faci lucrul ăsta, ci să mai ai puțină răbdare să te lămurești cu anumite lucruri. O iau personal, nu am cum să văd altfel. Sunt mama ta, o personal. Nu justifică nimic graba ta. Certificatul îl vom trimite prin curier. Eu din acest moment, nu o să mă mai uit și o să încerc să mă liniștesc. Te iubesc mai mult decât crezi tu”, i-a zis mama lui Antonio.

Apelul l-a afectat mult pe Antonio, care a ieșit pe terasă cu capul plecat și vizibil trist. La testimonial, el a zis că mama lui sigur își va schimba părerea după ce vor ieși. De asemenea, el spera că Maria va fi ok după ce va asculta discuția.

Dani l-a întrebat dacă cele spuse de mama lui îl influențează: ”Nu am cum să-ți explic, după felul în care s-a pus problema”.

”Da, mi-a schimbat starea. E o situație mult mai complicată, despre care nu pot să vorbesc. Atât am vrut să spus.”, a afirmat Antonio. Maria a punctat că ea știe și că poate înțelege.

”E ceva în plus ce nu știm noi?”, a întrebat Simona Gherghe. Antonio a zis că nu vrea să vorbească și ulterior a afirmat că este vorba despre situația cu mama lui.

Antonio: ”E o luptă în mine”

”Eu mă simt fericit, mama suferă. E o luptă în mine.”, a afirmat Antonio la finalul emisiunii Mireasa. ”Am rugat producția să-mi mai acorde un telefon cu mama, să o aud, să văd dacă mai e bine”, a mai adăugat el.

Maria a precizat că nici ei nu îi e bine și că speră să depășească situația tensionată.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii și cine i-a ținut locul... Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Ce spune Mihai despre mesajul postat de o presupusă fostă iubită: ”A intrat acolo cu o r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x