Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 martie 2023. Alex a răbufnit în fața Irinei. Doamna Loredana a divulgat o mărturisirie neașteptată a băiatului

Alex a răbufnit și i-a spus Irinei vorbe grele. Doamna Loredana și-a dat cu părerea și a mărturisit că i se pare că băiatul este rănit. 

Alex, Irina și doamna Loredana Galerie
Alex a răbufnit în fața Irinei, în casa Mireasa | Antena 1

Alex i-a reproșat Irinei că a avut discuții cu Antonio și s-a declarat deranjat că este o perioadă când Irina pare dispusă la apropieri și alte dăți când nu este.

Alex a spus că nu mai are răbdare cu Irina și își dorește să plece acasă.

După ce doamna Loredana i-a spus că pare un bărbat rănit, Alex a negat.

Irina și Alex, schimb de replici în casa Mireasa

„O să-ți pară rău pentru vorbele astea. Nu mai urla că mă enervezi!”, a spus Irina vizibil supărată.

„Dacă erai băiat deștept tu puteai să ai răbdare și să fii în zona în care și-am permit de prietenie. Și dacă erai mai mult și erai ok și comunicam mai mult, eu mă atașam”, i-a spus Irina lui Alex.

În emisia live de Mireasa de pe 16 martie 2023 doamna Loredana a spus că l-a auzit pe Alex vorbind despre Irina: „Doamne, îmi place fata asta de mor!”

„Dacă nu o să fie cu Irina eu plec acasă. Nu pun nicio presiune. Dar nu pot să stau 4 luni aii să văd dacă e indecisă. Îmi place și că mă enervează”.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 16 martie 2023. Mama lui Hatice i-a dat sfaturi lui Mihai. Ce a spus doamna Raisa... Mireasa sezon 7, 16 martie 2023. Cine este și cum arată Zain, noul concurent. Tânărul este de origine arabă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x