Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 18 ianuarie 2023. Mihai le-a cunoscut pe fete: „Nu ne-am intimidat”

În emisia live de Mireasa de pe 18 ianuarie 2023, Mihai le-a cunoscut pe fete, după ce acesta a avut parte d eo întâlnire pe nevăzute cu Sabrina

Colaj cu Mihai de la Mireasa Galerie
Mihai le-a cunoscut pe concurentele de la Mireasa | Antena 1

La întâlnirea pe nevăzute Mihai și Sabrina au vorbit despre fostele relații, despre pasiuni, dar și despre obiectivele lor în ceea ce privește o relație.

Ce mi-a plăcut la ea este că e cântăreață. Ce nu-mi place este că nu face sală, că nu are timp pentru ea. O curiozitate mi-a stârnit. Dar mă dă un pic în spate vârsta.

Mihai și Sabrina de la Mireasa au avut un blind date

„Mi-a plăcut că este matur. Îmi doresc să-l văd față în față. Dar mi-ar mai plăcea un blind date. Mi-au plăcut toate lucrurile la el, dar este devreme să spun că vreau să cunosc doar o persoană.

Mihai le-a cunoscut pe toate fetele din competiție în emisia live de pe 18 ianuarie 2023 de la Mireasa.

După ce au văzut filmulețul de prezentare al lui Mihai, fetele au fost destul de tăcute și au ținut să-l roage pe tânăr să explice de ce își dorește ca femeia de lângă el să îl asculte. Tânărul a precizat că în relație își dorește o ascultare reciprocă.

„Nu ne-am intimidat”, a spus Denisa, care a precizat că pur și simplu nu are nicio întrebare pentru tânăr.

Citește și: Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 6. Ce mesaj i-a transmis Adina doamnei Adriana, după despărțirea dintre Miruna și Cosmin... Mireasa sezon 7, 18 ianuarie 2023. Povestea de viață a lui Andrei le-a emoționat până la lacrimi pe fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x