Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 19 mai 2023. Antonio a aflat răspunsul lui Beatrice. Vrea sau nu fata sa intre în casă pentru el?

După ce Antonio i-a trimis mai multe mesaje pe AntenaPLAY, Beatrice a intervenit telefonic și i-a spus răspunsul la invitația de a intra în casa Mireasa sezon 7.

antonio in editia mireasa de vineri, 19 mai 2023 Galerie
După ce Antonio i-a trimis mai multe mesaje pe AntenaPLAY, Beatrice a intervenit telefonic și i-a spus răspunsul la invitația de a intra în casa Mireasa sezon 7. | Antena 1

”Sunt convinsă că de marți până azi, ai întrebat în stânga și-n dreapta ce să faci în legătură cu invitația pe care Antonio ți-a lansat-o. Probabil că e o furtună la tine acolo.”, i-a zis Simona Gherghe lui Beatrice, fata la care visează Antonio.

Antonio a aflat răspunsul lui Beatrice. Vrea sau nu fata sa intre în casă pentru el?

Moderatoarea emisiunii Mireasa a vrut să știe dacă tânăra s-a gândit la propunerea lui Antonio. Ba mai mult, pentru a analiza mai bine lucrurile, a invitat-o la petrecerea de sâmbătă. Însă Beatrice a refuzat ambele propuneri. Nu vrea să intre pentru Antonio și nici să participe la party alături de concurenți.

Aceasta i-a propus să vină, pentru câteva ore, la petrecerea de sâmbătă pentru a vedea cum este atmosfera. ”Răspunsul este ”NU”. Prefer să-l urmăresc de acasă și să văd concret comportamentul lui. Așa am hotărât să fac. În legătură cu invitația lui, am tot stat pe gânduri, am primit sute de mesaje. Alegerea a fost strict după ce am simțit eu și după ce consider că e mai bine. Apreciez atenția pe care mi-o oferă, însă simt că nu este suficient. Neîncrederea persistă”, a zis tânăra prin telefon.

Beatrice nu vrea să vină în casa Mireasa pentru a îl cunoaște pe Antonio.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 19 mai 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Andrei- Simona și Dima- Sabrina. Cine părăsește comp... Mireasa, sezon 7. Mesajul primit de Alex, care stârnește reacțiile unor foști concurenți. Ce i s-a spus despre Zain și D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x