Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 2 februarie 2023. Mihai și Hatice au avut parte de apropieri, deși au avut un conflict la începutul emisiunii

Deși Mihai a fost reticent în privința lui Hatice, după ce aceasta i-a criticat filmulețul de prezentare, cei doi au petrecut timp împreună. Hatice și-a exprimat clar atracția pe care o simte față de băiat.

Mihai și Hatice au avut parte de apropieri, deși au avut un conflict la începutul emisiunii Mireasa

Antena 1

Mihai a vrut să știe de la Hatice când și-a dat seama fata că îl place. „Sâmbătă la petrecere. Fizic mi-ai plăcut de la început, dar m-a deranjat când m-ai spus și tu nu te mai uita. După ți-am văzut partea sensibilă și am avut schimburi de priviri”, a răspuns fata.

Mihai i-a spus fetei că atitudinea ei de la început l-a afectat, iar într-un alt context el nu ar mai fi dorit să aibă vreo legătură cu ea.

„Dacă eram afară tu aveai block instant”. Mihai și Hatice au avut parte de apropieri în casa Mireasa, deși fata l-a criticat la început

„Dacă eram afară tu aveai block instant. Tu nu mai dădeai de mine după ce mă jigneai. Aici ai mai avut o șansă. E super ușor să faci un cuplu E simplu. Ce te costă să te iei în brațe și să te săruți. Ideea e de familie. N-am venit să-mi fac o relație. Am venit să fac o familie”, a spus Mihai.

În timpul gesturilor de apropiere, Mihai a întebat: „Îți e drag de mine așa tare?”, a întrebat-o Mihai pe Hatice, iar tânăra a răspuns afirmativ.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Momente de tensiune în casa băieților. Andrei, în centrul unui nou conflict

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 2 februarie 2023. Conflict de proporții în casa fetelor. Ce sancțiune a primit Hatice după ce a ameninț... Mireasa, sezon 6. Cum l-a surprins Raluca pe Alex, după ce s-a întors de la filmare: „Oare de unde am eu rujul ăsta pe b...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x