Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul a votat intens și în această săptămână. Iată pe cine au desemnat Mama Săptămânii, Fata Săptămânii, Băiatul Săptămânii și ce alți concurenți au imunitate în gala de vineri, 2 iunie 2023.

A fost o săptămână intensă. Concurenții de la Mireasa au fost martorii unei cereri în căsătorie, dar și la împăcarea dintre Antonio și Maria. Iată ce evenimente s-au întâmplat în ultimele zile:

Cum a fost ultima săptămână pentru concurenții de la Mireasa

Separarea cuplurilor de concurenții singuri a dus la formarea unui nou cuplu: Maria și Antonio. Cei doi au decis să-și dea o nouă șansă. În vreme ce familia fetei îi susține, cea a lui Antonio se împotrivește relației.

Mama băiatului nu o place pe Maria și se pare că restul familiei o susține. Nici casa nu vede cu ochi buni împăcarea lor și faptul că cei doi iau în calcul și o căsătorie.

Însă nu a fost doar tensiune în casa Mireasa. Andrei și Simona s-au logodit în livingul casei, la petrecerea organizată special pentru oficializarea relației lor. Băiatul s-a așezat în genunchi și i-a spus că dorește să fie mama copiilor lor. Simona a acceptat cererea și au sărbătorit logodna la hotel, de unde s-au întors cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Lacrimi în platoul Mireasa. Simona Gherghe, emoționată de povestea Cătălinei

De asemenea, doamna Loredana a câștigat inelul soacrei și i l-a dăruit Daianei. Irina a fost atenționată săptămâna aceasta pentru că a încălcat regulamentul și a vorbit de nominalizări. Dacă va mai repeta eroarea, fetele își vor pierde imunitate.

Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptămânii pe 2 iunie 2023

Ca de fiecare dată, telespectatorii au fost alături de favoriții lor și au votat în funcție de evenimentele din casa Mireasa. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii pe 2 iunie 2023:

TOP 3 FETE

1. Maria

2. Hatice

3. Cătălina

TOP 3 BĂIEȚI

1. Mihai

2. Antonio

3. Dani

Mama Săptămânii: doamna Loredana.

Citește și: Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Cel mai puternic și cel mai slab cuplu, în opinia concurenților. Cine trebuia să intre la eliminare

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 5. Nora, răsfățată de un bărbat „misterios”. Ce cadou a primit tânăra: „Sufletul meu!”... Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Cel mai puternic și cel mai slab cuplu, în opinia concurenților. Cine trebuia să intre la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x