Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Cel mai puternic și cel mai slab cuplu, în opinia concurenților. Cine trebuia să intre la eliminare

Concurenții și mamele au votat cel mai puternic și cel mai slab cuplu în viziunea lor. Iată ce au ales și ce se întâmplă.

cuplurile de la mireasa si simona gherghe Galerie
Concurenții și mamele au votat cel mai puternic și cel mai slab cuplu în viziunea lor. Iată ce au ales și ce se întâmplă. | Antena 1

Concurenții sezonului 6 Mireasa au avut o misiune dificilă. în gala live de pe 2 iunie 2023, aceștia au fost puși în situația de a vota cel mai slab și cel mai puternic cuplu din competiție.

Cel mai puternic și cel mai slab cuplu, în viziunea concurenților și mamelor

În emisia live din 2 iunie 2023 concurenții au primit sarcina de a desemna cel mai slab și cel mai puternic cuplu al sezonului. Simona Gherghe i-a invitat pe toți cei prezenți în platou să voteze.

  • Cătălina și Vlad - Cel mai puternic cuplu: Dani și Daiana/ Cel mai slab: Maria și Antonio
  • Cei singuri: Roberto, Irina, Anemona, doamna Livia - Cel mai puternic cuplu: Vlad și Cătălina/ Cel mai slab cuplu: Maria și Antonio
  • Hatice, Mihai și doamna Eleonora - Cel mai puternic cuplu: Simona și Andrei/ Cel mai slab cuplu: Maria și Antonio

Citește și: Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Lacrimi în platoul Mireasa. Simona Gherghe, emoționată de povestea Cătălinei

”E decizia lor. Le-am zis să se gândească bine pentru că am doi copii în competiție. Și cel care e mai bun și cel care e mai puțin bun. Sunt adoptați amândoi de mine. Nu am votat eu”, a zis doamna Eleonora.

Hatice a spus că i-a propus doamnei Eleonora să spună alt cuplu, dar aceasta le-ar fi zis: ”Faceți cum vreți”.

  • Simona și Andrei, doamna Ana - Cel mai puternic cuplu: Vlad și Cătălina/ Cel mai slab cuplu: Maria și Antonio

”Votul a fost dat de doamna Ana, noi am vrut să votăm Hatice și Mihai”, a afirmat Simona.

  • Dani și Daiana, doamna Loredana - Cel mai puternic cuplu: Vlad și Cătălina/ Cel mai slab cuplu: Simona și Andrei

”Părerea noastră rămâne la fel. Mereu am avut cu ei oarecum așa, ce ne transmit... nu ne transmit nimic”, a zis Daiana.

  • Maria și Antonio - Cel mai puternic cuplu: Dani și Daiana/ Cel mai slab cuplu: Simona și Andrei

Antonio a zis că au votat cu cine rezonează și au ținut cont de task-uri.

Cine trebuia să intre la eliminare

Timp de o săptămână, Vlad și Cătălina, cel mai puternic cuplu în viziunea celorlalți, vor putea sta împreună.

Maria și Antonio, cel mai slab cuplu în viziunea concurenților, trebuia să intre în cursa de eliminare. Însă ambii au fost protejați de public.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 4. Petrică și Ela Nemeș, apariție imperială la un eveniment special. Cum s-au afișat cei doi soți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x