Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 martie 2023. De ce doamna Viorica nu a fost prezentă în emisiune

În emisia Mireasa sezon 7 din 20 martie 2023, doamna Viorica nu a fost prezentă. Iată de ce nu se află în casă.

colaj de imagini cu doamna viorica la mireasa sezon 7 Galerie
În emisia Mireasa sezon 7 din 20 martie 2023, doamna Viorica nu a fost prezentă. Iată de ce nu se află în casă. | Antena 1

Gabriela Cristea a dezvăluit că doamna Viorica, însoțitoarea lui Antonio, nu se mai află în casa Mireasa. Aceasta a precizat că a fost nevoită să părăsească momentan competiția din cauza unor probleme de sănătate.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 martie 2023. Mama Irinei, reacție furibundă după ce fata și Alex s-au sărutat

De ce doamna Viorica nu a fost prezentă în emisiune

Totuși, moderatoarea a subliniat că nu se știe încă dacă starea de sănătate îi va permite să revină în casa Mireasa și acest lucru se va stabili curând.

”Niște probleme de sănătate au trimis-o acasă.”, a zis Gabriela Cristea, explicând lipsa doamnei Viorica din emisiune și casă.

Reamintim că doamna Viorica a intrat alături de Antonio în casa Mireasa. Aceasta este o prietenă bună a mamei concurentului.

În ultimele săptămâni, ea a intervenit în discuțiile provocare de băiat și a fost mustrată pentru că nu a respectat anumite reguli din casă, despre care nu fusese informată. Hatice a fost deranjată de faptul că mama ar fi consumat apă din cana fetei.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 20 martie 2023. Mama Irinei, reacție furibundă după ce fata și Alex s-au sărutat... Mireasa sezon 7, 21 martie 2023. Irina, afectată de discuția cu mama ei. Alex i-a fost alături...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x