Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Cum a cerut-o Dani pe Daiana în căsătorie. Imagini de la momentul logodnei

Dani și Daiana formează al doilea cuplu logodit din sezonul 7 Mireasa. Băiatul și-a cerut iubita în căsătorie la mare.

Colaj cu Dani și Daiana Galerie
Dni a cerut-o în căsătorie pe Daiana la mare. Cei doi formează al doilea cuplu logodit din sezonul 7 Mireasa | Antena 1

Dani și Daiana au avut parte de clipe romantice pe plaja din Mangalia, iar cererea a avut loc spre seară, pe yaht. În timp ce fata privea spre larg, Dani s-a așezat în genunchi și i-a spus câteva cuvinte emoționante.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Cuplurile s-au mutat în casa feltelor, iar cei singuri în casa băieților. Ce nemulțumiri au existat

Dani și Daiana s-au logodit. Cum a arătat cererea în căsătorie și ce a spus mama fetei

„Iubire, vreau să-ți spun că n-am cuvinte să-ți exprim cât de fericit sunt că ai apărut în viața mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a făcut în așa fel încât să ne întâlnim! Te iubesc mult! Cum ai spus și tu, noi ne-am născut să fim unul pentru altul.Vrei să fii soția mea acum și pentru totdeauna?”

„Da! vreau! Nu pot să cred! Vreau să fim toată viața împreună”, a spus Daiana.

„Nu mai plânge!”, i-a spus Dani fetei.

„De fericire”, a spus Daiana.

Dani a fost foarte emoționat când și-a cerut iubita în căsătorie. Băiatul a mărturisit că avea un discurs mai complex, însă când s-a așezat în genunchi a uitat tot ce voia să spună.

Mama Daianei a intrat în legătură telefonică directă: „M-am emoționat foarte tare! Să fiți fericiți și să vă respectați toată viața!”, le-a transmis mama Daianei tinerilor logodiți.

Pe doamna Loredana mama Daianei a salutat-o și i-a mulțumit pentru tot ceea ce face pentru tinerii îndrăgostiți.

„Mi s-a părut superb momentul”, a spus doamna Loredana după ce a văzut imaginile cu cererea în căsătorie.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum au fost întâmpinați Dani și Daiana, al doilea cuplu logodit din acest sezon. Ce a spus doamna Loredana

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Cuplurile s-au mutat în casa fetelor, iar cei singuri în casa băieților. Ce nemulțumiri au... Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Cum au fost surprinși Dani și Daiana după noaptea petrecută împreună la hotel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x