Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Cum au fost întâmpinați Dani și Daiana, al doilea cuplu logodit din acest sezon. Ce a spus doamna Loredana

Concurenții Mireasa i-au felicitat și îmbărțișat pe Dani și Daiana, când aceștia s-au întors logodiți în casa Mireasa.

Colaj cu concurneții Mireasa și Gabriela Cristea Galerie
Daiana și Dani formează al doilea cuplu logodit din casa Mireasa | Antena 1

Daiana și Dani au fost întâmpinați cu zâmbete, felicitări și îmbrățișări, la întiarcerea de la mare, locul unde cei doi s-au logodit. Cea de-a doua cerere în căsătorie din sezonul 7 Mireasa a fost motiv de bucurie în casă.

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii, de la Antena Stars au fost difuzate imagini cu Dani și Daiana, din momentul în care pășesc pentru prima dată în casa Mireasa, în calitate de cuplu logodit”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 22 mai 2023. Sabrina și Simona, schimb de replici în live, după răsturnarea de situație din gală

Dani și Daiana formează al doilea cuplu logodit din sezonul 7 Mireasa

Până să revină în casa Mireasa Dani și Daiana, doamna Loredana a fost cu sufletul la gură și abia aștepta ca fiul și viitoarea noră să-i povestească cu lux de amănunte ce s-a întâmplat la mare.

„Felicitări! O să vină 3. O să plecați 4”, i-a spus Hatice doamnei Loredana.

„Toată săptămâna spunea <<leșin! Eu leșin>>. Mă zăpăcise. De o săptămână nu mai dormea noaptea. Mă căpiase!”, a spus doamna Loredana.

Dani și Daiana au ajuns în casa Mireasa în timpul pauzei publicitare, fiind întâmpinați cu șamapnie și dulciuri.

„Daiana, dar te văd mai luminată la față”, a glumit Vlad.

Sabrina a ținut să-și așeze mâna cu inelul lângă cea a Daianei, pentru a-i spune doamnei Loredana că i se însoară băieții.

„Au fost voci în casa Mireasa care au spus că ați venit 3 și veți pleca 4”, a spus Gabriela Cristea.

„Nimic de comentat”, a spus Daiana, iar psihologul Puiu a spus că se va vedea peste 9 luni. „Dar există și teste rapide. În două săptămâni”, a spus Gabriela Cristea.

Daiana și Dani formează al doilea cuplu logodit din casa Mireasa.

Citește și: Simona Gherghe, veste emoționantă. Ce se întâmplă în familia prezentatoarei Mireasa: „E o perioadă grea”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 22 mai 2023. Vlad și-a pus în minte să saboteze petrecerea. Ce l-a supărat pe iubitul Cătălinei... Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Cuplurile s-au mutat în casa fetelor, iar cei singuri în casa băieților. Ce nemulțumiri au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x