Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 26 mai 2023. Cum s-a desfășurat task-ul pantofului. Simona Gherghe a făcut o precizare legată de părerea fanilor

Task-ul pantofului de la Mireasa a stârnit rumoare în mediul online. Cele patru cupluri au răspuns la întrebările adresate de doamna Loredana. 

Colaj cu concurneții Mireasa Galerie
Concurenții au participat la task-ul pantofului | Antena 1

Dani, Mihai, Andrei și Vlad au stat spate în spate cu iubitele lor: Daiana, Hatice, Simona și Cătălina. Doamna Loredana a pus întrebări ca: „Cine face cele mai frumoase surprize?”, sau „Cine e cel mai amuzant în relație?”, iar tinerii au ridicat pantoful masculin sau feminin. Fiecare răspuns identic a adus un punct cuplului.

„Conform numărătorii mele au ieșit două echipe câștigătoare: Dani-Daiana, Siona-Andrei: 27 de puncte”, a anunțat doamna Loredana.

Task-ul pntofului a strânit reacții în rândul telespectatorilor de la Mireasa

„Simona, tu ai văzut în oglindă? Pe bune! E o oglindă acolo!”, a ținut să precizeze Cătălina.

Simona Gherghe a anunțat că un singur cuplu poate câștiga. Totodată, prezentatoarea Mireasa a precizat că pe grupurile oficiale s-a spus că Daiana ar fi văzut reflexia lui Dani în oglindă.

„Premiul este un date în afara casei Mireasa. Marea dezbatere de pe grupurile oficiale, pentru că task-ul a fost pe AntenaPLAY este legată de Daiana. Au făcut telespectatorii capturi despre cât de bine se vedea Dani în vitrină”, a spus Simona Gherghe.

Dani și Daiana au spus că ei nu au văzut nimic în vitrină, reflexia băiatului văzându-se din perspectiva camerei.

„Vitrina era în fața Simonei. Nu noi am avut vitrina în față”, a spus Dani.

„Nu m-am uitat. Dar nu e nicio supărare dacă nu merităm. Eu n-am văzut”, a spus Daiana.

Prezentatoarea a anunțat că între cele două cupluri se va purta o rundă de departajare.

„O să se facă departajare între cele două cupluri. Cel mai cinstit e să se facă o rundă de departajare între voi”, a spus Simona Gherghe.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 5. Inimioara a postat o imagine cu iubitul ei. Ce au observat fanii emisiunii pe inelarul ei... Mireasa sezon 7, 26 mai 2023. Cum explică Antonio și Maria apropierile dintre ei: „Am văzut-o altfel”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x