Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 26 mai 2023. Cum explică Antonio și Maria apropierile dintre ei: „Am văzut-o altfel”

În gala Mireasa de pe 26 mai 2023 au fost difuzate imagini cu Antonio și Maria care au avut parte de gesturi de apropiere și au avut o discuție amplă legată de situația lor. 

Colaj cu Maria și Antonio Galerie
Antonio și Maria au avut gesturi tandre în casa Mireasa | Antena 1

Foștii iubiți Antonio și Maria au fost foarte apropiați unul de altul în ultima perioadă, când au locuit în aceeași casă. În timp ce Antonio și Maria stăteau pe terasă băiatul a pupat-o pe obraz pe tânără.

„Pot să te întreb de ce te-ai apropiat din nou de mine?”, a spus Maria.

„Nu cred că m-am îndepărtat de tine. Nu am vrut să te fac niciodată să te fac să te simți inferioară. Nu pot să-mi explic clar”, a spus Antonio.

Gesturi tandre între Maria și Antonio. Ce au discutat concurenții Mireasa

„Oricum lucrurile sunt trecute. Nu te-am judecat nicio secundă pentru alegerile tale, dar nici nu pot să spun că m-am simțit bine în momentele alea. Stăteam așa și mă întrebam: Giulia? Când? Cum?”, a spus Maria.

„Am simțit-o pe Giulia mai apropiată de cum sunt eu ca om față de cum ești tu. Cu tine într-o relație tu ar trebui să mă ghidezi și mi se pare greu să mă gândesc la așa ceva”, a spus Antonio.

„Tu oricum pentru mine ești ciudat ca om. Îi spuneam și Irinei că dacă eram afară nu cred că aș fi acceptat partea asta cu acceptarea la mine”, a spus Maria.

Întrebat de Maria ce s-a schimbat, Antonio a răspuns:

„Acum râzi mai mult, nu mai pui așa la suflet. Înainte nu râdeai deloc în casă. Erau și fazele cu Irina, te enervai”, a spus Antonio.

În gala live de Mireasa Antonio a precizat că acum o simte pe Maria mult mai relaxată:

„În zilele astea când am stat cu Maria am văzut-o altfel. E mult mai relaxată față de cum era la început”, a spus Maria.

„Știu că la început am fost și eu foarte reținută. M-am adaptat puțin mai greu”, a spus Maria.

De asemenea, în gală au fost difuzate imagini când Antonio a îmbrățișat-o pe Maria în timp ce spăla vasele. Băiatul i-a spus fetei să-l lase pe el să facă treburile casnice în continuare, iar ea să meargă să-și aranjeze cada pentru a se relaxa.

„Ce o să faci, o să stai lângă mine când sunt în cadă?

„Te deranjează dacă te văd în costum de baie? Oricum de-asta vrei să intri în cadă, să te surprind eu!”, a spus Antonio

Maria a invitat-o pe Irina să intre în cadă împreună.

„Amândouă se bag în cadă? La cât de mici sunt încap amândouă!”, a spus Antonio.

„Vreau și eu să asist. Nu pot să dorm până nu vă băgați voi în cadă”, a spus Roberto.

„Măcar atât! Alții au cupluri, noi ne avem una pe alta”, a spus Maria.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 26 mai 2023. Cum s-a desfășurat task-ul pantofului. Simona Gherghe a făcut o precizare legată de părere... Mireasa sezon 7, 26 mai 2023. Sabrina părăsește competiția. Băieții au făcut nominalizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x