Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 27 iunie 2023. Mihai și Hatice au inaugurat camera matrimonială - video

Hatice și Mihai au petrecut o noapte în camera matrimonială din casa Mireasa. A fost cuplul care a inaugurat locul creat special pentru cuplurile din emisiune.

colaj de imagini cu hatice si mihai de la mireasa sezonul 7 Galerie
Hatice și Mihai au petrecut o noapte în camera matrimonială din casa Mireasa. A fost cuplul care a inaugurat locul creat special pentru cuplurile din emisiune. | Antena 1

Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7 au inaugurat camera matrimonială. Cei doi logodnici au folosit locul creat special pentru cuplurile din competiție.

Ei au primit doi saci cu care au acoperit camerele și au renunțat la lavalieră după ce au cerut stingerea luminii.

Mihai și Hatice au inaugurat camera matrimonială din casa Mireasa sezon 7

Mihai și Hatice susțin că nu au dormit cât timp au stat în camera matrimonială. Mamele nu s-au plâns de zgomot. ”Au fost cuminți”, au confirmat ele.

Băiatul a făcut câteva declarații după noaptea petrecută cu iubita sa. El spune că s-au simțit ca la hotel.

Citește și: Mireasa sezon 7. Ce a făcut Hatice după conflictul fetelor cu Maria: ”Iată la ce se ajunge...”

”Nu am intrat cu un gram de suspiciune. S-a stins lumina și de acolo... Chiar arată în alt fel camera, are alt aer. Ne-am simțit ca la hotel, când a fost seara cu cererea. A fost frumos, am stat amândoi.”, a afirmat Mihai.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Claudia Shik, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 2 s-a căsătorit! Imagini de la frumosul eveniment. Cum a arătat roc... Mireasa sezon 7, 27 iunie 2023. Andrei a vorbit cu părinții lui. Cum explică de ce a zis: ”Spune-i lui tata să mai tacă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x