Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 28 martie 2023. Roberto, ținta atacurilor lui Hatice. Doamna Livia a izbucnit în lacrimi

Mihai și Hatice au adus o serie de jigniri la adresa lui Roberto, în cadrul unui task din casa Mireasa. Concurenții au fost puși în situația de a se provoca reciproc cu adevăruri nespuse pentru a părăsi încăperea, iar strategia lui Hatice a stârnit multe reacții. 

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Hatice și Mihai, tiradă de jigniri la adresa lui Roberto | Antena 1

Hatice a venit cu o tiradă de vorbe grele la adresa lui Roberto: „Tu nu ești bărbat. Dacă n-ai caracter ești nimic. Mai avea pretenția să stea o femeie lângă el. Mai plângi? Tu ești leșinat să stai aici până la sfârșit. Așa sunt oamenii în ziua de azi: perverși, falși. Ne mai și plângem că domnișoar n-a vrut, n-a făcut, dar ia uite domnul cum este”, a spus Hatice.

„Afară e frig. Aici e mâncărică. Ce bine o fi să stai un an fără să faci nimic. Roberto s-a dat la 5 fete din casă. Se dă în spectacol”, a spus Mihai.

Când Roberto a devenit victima atacurilor, Irina, partenera lui de echipă, a părăsit camera, fiind prima care cedează.

În emisia live de Mireasa de pe 28 martie 2023, doamna Livia a început să plângă: „Are 100 de medalii și cupe. Cât a muncit copilul ăsta până la vârsta asta”.

Doamna Eleonora i-a certat pe Mihai și pe Hatice pentru atitudinea pe care au avut-o față de Roberto.

Doamna Livia, în la lacrimi după ce a văzut imaginile cu Roberto și Hatice

„Sunteți ai mei, dar îmi pare rău. Jignirile sunt cele mai urâte! Fiecare avem un trecut, fiecare avem felul nostru de a fi. Ați procedat urât. Îmi cer scuze publicului și vouă că sunteți ai mei. Pot să fiu judecată. Voi, ceilalți, puteați să luați atitudine. Suntem o familie aici”, a spus doamna Eleonora.

Mătușa lui Roberto a intervenit în direct.

„Am sunat pentru a spune că este impardonabil ce s-a întâmplat. Nu se poate accepta așa ceva. Roberto, să fii tare! Ne bucurăm mult și ne-ai făcut mândru de felul în care ai reacționat. Ai fost campion mondial de la 7 ani. Mihai, în sport ești învățat să fii fairplay. Ce ai demonstrat aseară lasă de dorit. Nu a putut să-i atragă atenția pentru felul lui hatice de a vorbi?”, a spus Adina.

„Intenția era să-l enervez și să cedeze. Eu am spus că nu mai vreau să am absolut cu nimeni. A adus și Roberto jigniri, să nu mai spunem”, a explicat Hatice.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 28 martie 2023. Task în premieră în casă. Ce au avut de făcut concurenții și care a fost miza... Mireasa sezon 7, 28 martie 2023. Cine a câștigat task-ul adevărurilor nespuse. Concurentul care a rămas ultimul în camer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x