Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Ce cupluri au depus actele pentru căsătorie și ce anunț important a făcut Simona Gherghe

Cuplurile Mihai-Hatice, Dani-Daiana, Simona-Andrei, Vlad-Cătălina și Maria-Antonio au depus actele pentru căsătorie. Imaginile de la primărie au fost difuzate în emisia live de Mireasa de pe 29 iunie 2023.

Colaj Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Toate cele 5 cupluri din casa Mireasa au depus actele pentru căsătorie | Antena 1

Toate cele 5 cupluri din casa Mireasa au depus actele pentru căsătorie. Fiecare cuplu a pășit pe rând în primărie, unde a completat declarația de căsătorie. Toate fetele au fost de acord să preia numele soțului după căsătorie.

Simona Gherghe le-a precizat concurenților că, deși au depus actele, se pot răzgândi până pe 10 iulie 2023, în ziua Finalei Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Concurenții „s-au ispitit” reciproc. Cine a refuzat să participe la provocare și cine a jurizat

Mihai și Hatice au fost primii care au depus actele de căsătorie.

„O să fim Grosu Hatice și Grosu Mihai. E începutul unei noi vieți. Începem să fim cu adevărat o familie”, au spus Mihai și Hatice.

Dani și Daiana au depus actele de căsătorie.

„Am foarte mare încredere în ea și de emoții nu puteam să scriu eu”, a spus Dani.

„Suntem foarte bucuroși că ne-am găsit și că o să plecăm de aici de mână. ne-am dorit să plecăm din această emisiune de mână și de-asta suntem câștigați. O să fiu doamna Crăciun”, a spus Daiana.

Simona și Andrei au depus actele de căsătorie.

„Am preluat numele lui Andrei. O să fiu doamna Macovei de pe 10 iulie”, a spus Simona.

Antonio și Maria au depus actele de căsătorie.

„Când o să spun Da o să am emoții mai mari”, a spus Antonio.

„O să fiu doamna Anghel”, a spus Maria.

Vlad și Cătălina au depus actele de căsătorie.

„Am întrebat-o ești sigură că vrei numele ăsta de Bibire?”, a spus Vlad, iar Cătălina s-a arătat decisă să apeleze la această schimbare de nume.

Ce anunț important a făcut Simona Gherghe în emisia live de Mireasa, de pe 29 iunie 2023

La finalul emisiei live de Mireasa de pe 29 iunie 2023 Simona Gherghe a făcut un anunț important.

„Anunțul foarte important pe care vreau să-l fac este că de mâine încep fantasy date-urile. Fiecare cuplu logodit va avea o experiență cu totul specială. Se va întâmpla până pe 6 iulie. Sperăm să fie cel mai frumos date, o amintire deosebită. Locurile vor fi absolut speciale. Vă puteți gândi la cum v-ați cunoscut. Primii care vor pleca sunt Vlad și Cătălina.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Maria și Antonio au împlinit o lună de relație. Cine a lipsit de la petrecerea lor anive... Mireasa, sezon 7. Antonio, declarație de dragoste pentru Maria. Ce a spus tânărul despre momentul în care a chemat-o pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x