Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. Imagini cu ultimele discuții purtate de Irina și Maria. De ce lipsesc Simona și Andrei din live

În gala de pe 3 iulie 2023 au fost difuzate imagini de la plecarea Irinei din casa Mireasa. La începutul emisiei live Simona Gherghe a anunțat că Simona și Andrei lipsesc, pentru că sunt la fantasy date. 

Irina, Anemona și Antonio Galerie
Imagini cu ultimele discuții purtate de Irina și Maria | Antena 1

Simona și Andrei formează al doilea cuplu din casa Mireasa care are parte de un fantasy date, deci lipsesc în ediția de pe 3 iulie 2023.

La începutul emisiei live de Mireasa au fost difuzate imagini cu plecarea Irinei și conversația ei cu Maria și Antonio.

Imagini cu ultimele discuții purtate de Irina și Maria în cas Mireasa

Irina a fost eliminată în gala de vineri, 30 iunie 2023.

Maria a îmbrățișat-o pe Irina și i-a mărturisit că o să-i fie dor de ea.

„În adâncul sufletului știam că Maria nu și-ar dori să plec. Nu vreau să cred că a fost cu un scop, să pară ea fata bună”, a spus Irina.

„Eu chiar țin la tine ca la o parte din familia mea. O să-mi fie dor de tine”, i-a spus Maria Irinei.

„Am așteptat din partea ei să facă primul pas”, a spus Irina, despre discuția pe care a avut-o cu Maria.

„E o oarecare împăcare și cu siguranță vom mai vorbi. Irinei îi doresc să fie fericită, împlinită, să-și găsească scopul în viață”, a spus Maria.

„Îmi pare rău că a plecat. Noi ne-am fost alături una alteia. Îmi pare rău că nu am avut conversația aceea și îmi pare rău că a plecat”, a spus Maria în emisia live de Mireasa de pe 3 iulie 2023.

Între Maria și Irina au fost conflicte și vorbe grele, după ce prima s-a împăcat cu Antonio.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Ce nume au ales Claudia Shik de la Mireasa și soțul ei pentru fiul lor. Cei doi urmează să devină părinți în scurt timp... Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. De ce a considerat Dani că mama Daianei nu îl place: „Mă supără că gândești așa”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x