Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 3 mai 2023. Cătălina și Vlad, o noapte fără camere în cort: ”Zodiile sunt compatibile?”

Vlad și Cătălina au câștigat task-ul întrebărilor și au petrecut o noapte, fără camere, în cort. Iată ce declarații au făcut.

cortul cu vlad si catalina in gradina baietilor Galerie
Vlad și Cătălina au câștigat task-ul întrebărilor și au petrecut o noapte, fără camere, în cort. Iată ce declarații au făcut. | Antena 1

Vlad și Cătălina s-au bucurat mult pentru că au putut beneficia de câteva ore de intimitate. Iată ce au spus despre momentele ferite de ochii tuturor.

Cum a decurs noaptea în cort pentru Cătălina și Vlad

Cătălina și Vlad au petrecut noaptea împreună, după ce au câștigat task-ul celor 5 întrebări. Ei s-au îmbrăcat bine și au luat lenjeria în cort. După ce au ciocnit, ei au închis fermoarul dormitorului improvizat și s-au bucurat de orele petrecute împreună.

”Stai, unde mă duc așa mototolită”, a zis Cătălina înainte să iasă din cort.

”Am dormit până la 5”, a explicat fata în emisia live din 3 mai 2023. Ei au plecat în cele din urmă pentru că era frig și au dormit în casa Mireasa orele de somn.

Citește și: Mireasa sezon 7, 3 mai 2023. Cine a câștigat o noapte de intimitate în cort, în grădina băieților. Concurenții acuză jurizarea

”Zodiile voastre sunt compatibile?”, a întrebat Simona Gherghe. Ambii au spus ”DA”, deși a părut că fata nu înțelege întrebarea. La scurt timp după ce moderatoarea a zâmbit complice, ei au râs stânjeniți.

Mai târziu, după ce au înțeles insinuarea, cei doi au zis că nu vorbesc despre asta.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 3 mai 2023. Cine a câștigat o noapte de intimitate în cort, în grădina băieților. Concurenții acuză jur... Mireasa, sezon 6. Gabriela, fotografii rare în perioada sarcinii. Cum arată tânăra în prezent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x