Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Au mușamalizat fetele dezordinea Mariei în schimbul serviciilor ei de înfrumusețare?

În gala de pe 30 iunie 2023 Simona Gherghe le-a întrebat pe fete dacă au ascuns faptul că Maria este dezordonată, în schimbul serviciilor de unghii, păr și machiaj pe cere le oferea. 

Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Au mușamalizat fetele dezordinea Mariei în schimbul serviciilor ei de înfrumusețare? Galerie
Au mușamalizat fetele dezordinea Mariei în schimbul serviciilor ei de înfrumusețare?

„Oamenii de acasă spun altceva. Că voi ați ținut sub tăcere în toate aceste luni dezordine ape care ar lăsa-o Maria în urma ei pentru că ea vă oferea niște servicii, vă făcea unghii, păr machiaj, și voi o ajutați cu curățenia

Irina a recunoscut în emisia live de Mireasa de pe 30 iunie 2023 că Maria i-a făcut unghiile în repetate rânduri, însă nu a considerat că trebuie să strângă dezordinea ei, considerând că-i poate plătiu serviciile după competiție. „Ea îmi făcea unghiile și eu îi strângeam hainele, dar nu. Eu i-am spus de fiecare dată, într-un mod frumos. Mi-a făcut unghiile de câteva ori, dar de haine i-am zis de fiecare dată”, a spus Irina.

Ce a spus Irina, întrebată dacă Maria i-a oferit servicii de înfrumusețare în casa Mireasa

Irina a ținut să precizeze că i-a spus Mariei să fie mai ordonată la scurt timp după ce aceasta a intrat în casa Mireasa, într-un mod frumos, chiar înainte ca iubita lui Antonio să le ofere servicii colegelor. De asemenea, Irina a precizat că Maria a fost cea care s-a oferit să le ajute pe celelalte, chiar și pe ea, cu unghiile, coafura și sprâncenele. Irina a susținut că Maria le-a ajutat pentru a se integra în grup, ca o „chestie de manipulare”. fapt care a deranjat-o pe Maria.

„În legătură cu tine chiar sunt tristă, pentru că ți-am făcut părul și unghiile ca unei surori, sau prietene foarte bune, din suflet. Și dacă tu vii să spui asta că eu ți-am făcut servicii să mă integrez în grup, chiar mă deranjează”, i-a spus Maria Irinei.

„În afară de Sabrina căreia i-am făcut un serviciu și ea s-a oferit să facă în locul meu curățenie la bucătărie, în rest niciuna din fete nu s-a oferit să facă ceva pentru că mi-am rupt din timpul meu și le-am făcut unghiile sau părul”, a mai spus Maria

„Eu am spus că n-am nicio problemă să i le achit. Serviciile se plătesc și chiar i-am spus asta înainte să ne certăm. În momentul în care tu te oferi să-mi faci unghiile, nu cred că eu sunt obligată să strâng după ea”, a spus Irina.

„Eu cred că ea face asta pentru că își dorește. i mie îmi face sprancenele”, a ținut să precizeze Daiana.

„Nu am așteptat niciodată ceva înapoi”, a spus Maria, iar Simona Gherghe a amintit că în sezonul 6, Andrei îi tundea pe băieți, dar aceștia nu-l lăsau să participe la curățenie, în schimbul serviciilor de tuns.

De asemenea, Antonio a spus că și pe el l-a ajutat Zain când i-a aranjat barba, însă el spăla vasele în schimb.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Daiana, în lacrimi, după o discuție cu mama ei. De ce au lipsit Vlad și Cătălina din gal... Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și Anemona. Cine va fi domnișoară de onoare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x