Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 4 mai 2023. Irina și Zain, discuție despre apropierile de la party. Ce cuvinte și-au spus

Pe terasă, Irina și Zain au purtat o discuție menită să lămurească situația dintre ei. Nu au reușit, căci ambii spun că nu se plac, deși există gesturi de afecțiune între ei.

irina si zain de la mireasa sezon 7 stau de vorba Galerie
Pe terasă, Irina și Zain au purtat o discuție menită să lămurească situația dintre ei. Nu au reușit, căci ambii spun că nu se plac, deși există gesturi de afecțiune între ei. | Antena 1

”Dacă te-ai gândit că eu am vrut să te cunosc, ai greși. (...) Toată lumea a văzut că ai făcut pași, nu eu”, a zis Zain. Însă fata crede că el a făcut mai multe gesturi față de ea, cum ar fi să o ia de mână.

Irina și Zain, discuție lămuritoare

Zain susține că a vrut ceva mai mult când a venit la el în dormitor. Irina neagă că ar fi vrut să îl sărute.

”Ea a jucat cu mine și Antonio. Dacă merge, bine, dacă nu, e joc. Eu dacă o caut pe Irina, dacă vine de la mine, pot sărutat cu ea. Și Antonio poate”, a afirmat băiatul în live.

Maria consideră că el nu știe cum să mai iasă din situație, după ce Anemona a stopat cunoașterea pentru că băiatul a acordat atenție Irinei.

Zain consideră că dacă era vorba de pași făcuți unul spre altul, atunci e mai mare pasul făcut de Irina, când ea a venit în dormitor.

”Nici nu ți-a displăcut”, a declarat și Anemona. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 4 mai 2023. Irina, atacată de Simona, după întrebările de la task. Simona Gherghe a intervenit... Simona Gherghe demontează știrile false despre Mireasa. Ce spune prezentatoarea despre animalele din casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x