Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 5 iulie 2023. Finaliștii adresează întrebări membrilor familiei partenerilor. Ce curiozități au avut Dani și Vlad

Finaliștii sezonului 7 Mireasa au ocazia să discute cu viitorii socri. Primii care au adrest întrebări au fost Vlad și Cătălina și Dani și Daiana.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Finaliștii Mireasa adresează întrebări membrilor familiei partenerilor | Antena 1

Vlad și Cătălina au deschis seria întrebărilor adresate unei persoane din familia partenerului. Cei doi finaliști Mireasa și-au pregătit liste de întrebări.

Vlad a vorbit cu sora Cătălinei, iar fata a vorbit cu mama logodnicului. Ambii concurenți Mireasa au întrebat cât de schimbat este partenerul, din perspectiva familiei.

„Relația voastră mi se pare foarte frumoasă. Specială. De când e cu tine Cătălina e mai calmă, mai vorbăreață. Tu ai reușit să faci să fie mai comunicativă”, i-a spus lui Vlad Alexandra, sora Cătălinei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 5 iulie 2023. Dani și Daiana au vorbit cu fanii emisiunii. Cum au reacționat când au primit mesaje

Ce întrebări au avut Cătălina și Vlad pentru sora fetei, respectiv mama băiatului

„El a avut 3 relații și am avut ocazia să le cunosc pe toate 3. Dar nu a fost cum e cu tine. Se vede pe chipul lui că e topit după tine. Până să fie cu tine Vlad era o persoană vulcanică, dar acum îl văd mai calm, mai liniștit”, a spus mama lui Vlad.

Atât sora Cătălinei cât și mama lui Vlad le-au dat binecuvântarea celor doi.

Daiana a vorbit cu tatăl lui Dani, iar tânărul a vorbit cu ambii părinți ai logodnicei.

Citește și: Când începe sezonul 8 Mireasa. „E un anunț oficial”. Simona Gherghe a oferit detalii despre noul sezon al show-ului matrimonial

Ce întrebări au avut Dani și Daiana pentru socri

„Acum îl văd foarte bine. În relațiile trecute era foarte nepăsător. Cred că e pregătit pentru familie. E foarte ambițios.”, a spus tatăl lui Dani.

„Nu a fugit niciodată de responsabilități. Eu cred că poate deveni mamă în viitorul apropiat. E prima dată când o văd așa fericită. Nu m-am gândit niciodată cu nu te-aș plăcea, sau nu te plac. Chiar îmi placi. Eu zic că sunteți pregătiți să vă căsătoriți”, a spus mama Daianei.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Când începe sezonul 8 Mireasa. „E un anunț oficial”. Simona Gherghe a oferit detalii despre noul sezon al show-ului matr... Mireasa, sezon 7. Dani a tachinat-o pe Anemona. Cum a reacționat Daiana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x