Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 5 mai 2023. Cuplurile au pus întrebări pentru cei singuri și au trimis un concurent în cursa de eliminare

Cuplurile au pus întrebări celor singuri. Hatice și Mihai au fost jurnaliștii de serviciu. Iată cum au decurs interviurile.

concurentii de la mireasa sezon 7 in platoul emisiunii Galerie
Cuplurile au pus întrebări celor singuri. Hatice și Mihai au fost jurnaliștii de serviciu. Iată cum au decurs interviurile. | Antena 1

Cuplurile au formulat și adresat întrebări pentru concurenții singuri de la Mireasa sezon 7. Ei au avut de jurizat și au trimis cel mai nesincer concurent în cursa de eliminare.

Cuplurile, întrebări pentru cei singuri. Concurentul catalogat nesincer a intrat la eliminare

  • Antonio

”Dacă ți se oferă șansa să ieși pentru Giulia, ai ieși?” Antonio a spus că s-ar gândi, dar nu știe dacă ar face acest gest și îi place în casa Mireasa. Acesta a mai afirmat că e o decizie pe care o s-o ia pe loc.

El crede 80% în prietenia cu Zain. Pentru familia perfectă pentru el, care să-l facă să uite de tot ce e în jur, ar călca pe cadavre.

”Consideră că datorită ție Maria este în top?” a fost întrebarea lui Hatice și el a răspuns afirmativ.

Antonio a zis că nu știe cum ar putea Maria să se schimbe ca să-i intre iar la inimă: ”Nu m-aș împăca cu ea în acest moment”.

El nu-l agreează pe Roberto, despre care spune că nu și-a asumat multe lucruri. Și la Iuliana m-am gândit, dar o agreez.

”Te simți lui papucul lui Zain?” - ”Nu, nu mă simt. Mi-a făcut multe favoruri”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 5 mai 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Anemona și Iuliana

  • Irina

”Am format un cuplu cu Bogdan, a plecat, s-a întors înapoi... Exact așa, fata a încercat. Dacă femeia controlează situația, da”, a zis Irina întrebată cum ar cataloga comportamentul pe care l-a avut ea în casa Mireasa.

A zis că-i place să fie dresorul băieților și că a avut un scop cu Zain și Antonio, să-i facă să creadă că-i place. Irina a zis că s-ar fi jucat cu Antonio, dacă el ar fi intrat de la începutul competiției.

”Nici pe departe, Alex nu a controlat emoțiile mele.”, a afirmat fata. Ea a negat că ar fi format un cuplu cu Irina și Zain. ”Am flirtat și m-am distrat”, a susținut ea despre acțiunile de la petrecere.

”În ce procent ești atrasă sexual de Antonio și Zain?”, De Zain 0 și Antonio 40%.

”E un bărbat frumos, poate vorbi, poți comunica, dar cum gândește... nu e pregătit pentru stabilitate, responsabilitate. Nu m-aș distra cu el. Maxim dacă era afară, ne cunoașteam, putea fi un sărut”, a argumentat Irina.

”Pe cine nu agreezi? De cine nu îți place?”, a fost întrebarea. ”De voi doi. Am încercat să-ți scuz comportamentul, răutăților. Ai avut față de mine niște chestii răutăcioase, ceea ce eu am scuzat”, a răspuns Irina.

„Tot voi nu cred că vă aveți locul aici. Probabil fiecare își are locul, fiecare are de învățat. Voi considerați că toți au ceva cu voi, nu puteți accepta critici, controla emoțiile.”, a zis concurenta.

  • Maria

Maria a fost întrebată dacă crede într-o împăcare cu Antonio, iar ea a spus că nu știe. Cei din cupluri au vrut să știe cum vrea ea să aibă încredere în alți concurenți, dacă în mama sa nu are. Fata a punctat că încrederea se câștigă.

”Nu l-am denigrat. I-am zis că mai are de copilărit.”, a răspuns Maria. Ea spune că e instinctul ei să-l caute pe Antonio, deși relația lor s-a încheiat.

”Pe aceeași lungime de undă nu mă simt cu tine, cu Simona”, a răspuns concurenta când a fost întrebată pe cine nu agreează. ”Încerci oarecum să maschezi anumite chestii ale tale doar ca să ieși bine?”, a întrebat Hatice. ”Absolut deloc”, a venit replica Mariei și când ea a încercat să explice, iubita lui Mihai a întrebat-o de ce se agită.

Maria a spus că doar conviețuiește alături de Irina și că aceasta nu îi e prietenă. Fata a negat că ar fi știut de jocul Irinei.

”La începutul petrecerii, i-am zis Mariei ”ai încredere în mine”.”, a explicat Irina în emisia live. Fata a zis că Maria i-a zis a doua zi, dimineața, că a observat jocul ei.

  • Roberto

”Cauți cu disperare o relație?”, a fost prima întrebare adresată lui Roberto. El a zis: ”A fost cu Giulia, Iuliana, cu Denisa nu pot să zic că am încercat. Când a intrat Anemona nu am încercat pentru că nu-mi plăcea fizic”.

Întrebat de ce nu argumentează unele afirmații, el a zis că nu dorește să intre în conflicte și că și-a cerut scuze de mai multe ori, deși nu a greșit.

”Să nu mă mai arunc cu capul înainte, să nu mai fiu naiv, să vorbesc mai mult”, a afirmat el când a fost întrebat ce ar schimba dacă ar mai intra încă o dată la Mireasa sezon 7.

Roberto a zis că nu i-a suportat pe Hatice și Mihai de la scandalul cu task-ul. El a precizat că Irina nu își are rostul în competiție.

  • Zain

Zain a recunoscut că a fost deranjat de ceea ce a făcut Antonio. El a zis că nu-l place pe Vlad și că se înțelege mai bine cu alți concurenți. Iuliana nu își are locul în casa Mireasa, spune Zain.

”Irina nu pleacă de aici cu o relație. Am simțit că e atrasă de mine, eu nu.”, a răspuns Zain.

”Nu simt că Maria e atrasă de mine.”, a mai zis concurentul de la Mireasa sezon 7.

  • Iuliana

”De ce ai oprit cunoașterea cu Roberto?”, a fost prima întrebare pentru Iuliana. Ea a spus că nu e asumat și nici pregătit pentru o relație. ”După cum am spus, vizual am intrat pentru Antonio. M-a atras fizic și facial. (...) Este foarte problematic”, a zis fata întrebată de ce nu a încercat ceva cu cel despre care spune că i-a atras atenția.

”Nu”, a răspuns ea la întrebarea dacă a fost influențată de scrisori să încheie relația cu Antonio.

  • Anemona

”La ce nivel a ajuns prietenia ta, Irina și Maria?”, a început Hatice. ”Rezonăm”, a afirmat Anemona. Fata a spus că a primit întrebări ușoare.

Cine e concurentul trimis în cursa de eliminare

După ce întrebările au fost puse, concurenții din cupluri au votat.

  • Dima: Irina
  • Mihai: Irina
  • Hatice: Irina
  • Vlad: Zain
  • Cătălina: Zain
  • Simona: Maria
  • Dani: Irina
  • Daiana: Maria
  • Sabina: Irina
  • Andrei: Maria

”Cea mai puțin sinceră din toate persoanele ni s-a părut Irina”, a zis Hatice. Însă Maria a recunoscut că a mințit la întrebarea despre Irina.

În urma deciziei cuplurilor, Irina intră în cursa de eliminare.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Surpriza de neegalat pe care Leo i-a făcut-o Andei de la Mireasa de curând. Fosta concurentă a împărtășit cu fanii totul... Mireasa 2021, sezon 4. Ana și Alex, dezvăluiri despre relația lor, la doi ani de la căsătorie. Cum arată relația în prez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x