Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 6 februarie 2023. Dani a întrebat-o pe Denisa dacă îl place pe Roberto. Cei doi băieți discutaseră despre ea

În casa băieților, Roberto i-a spus lui Dani că o place pe Denisa. Totuși, ultimul intrat a fost cel care l-a confruntat pe nepotul doamnei Livia.

În casa băieților, Roberto i-a spus lui Dani că o place pe Denisa. Totuși, ultimul intrat a fost cel care l-a confruntat pe nepotul doamnei Livia.

Antena 1

Dani și Roberto o plac pe Denisa. Primul spune că Roberto i-a zis că a simțit ceva venind și din partea Denisei. Pentru a lămuri lucrurile, cei doi au discutat deschis în casa băieților.

Ulterior, doamna Loredana a mers la Denisa și i-a transmis cele discutate. Aceasta a afirmat că nu-l place delor pe Roberto și că așteaptă pași din partea lui Dani.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 februarie 2023. Hatice a cerut telefonul personal pentru a demonstra că informațiile de pe grupuri sunt false

Dani, Denisa și Roberto, discuție pe terasă

În acest timp, Dani discuta cu tânăra Carmina pe terasă și au fost întrerupți de Denisa. Inițial, aceasta nu a dorit să rămână, dar după ce și-a luat haina a revenit pe terasă.

S-a alăturat și Roberto și cei trei au tranșat problema. Denisa le-a zis ambilor că nu e interesată de Roberto, cel care a zis că fata a împărțit o banană cu el și că ar fi existat mai multe situații în care i-ar fi dat de înțeles că o place.

Concurenta a fost clară și a spus că singurul de care e interesat e Dani, cel cu care se află într-o cunoaștere.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 6 februarie 2023. Hatice a cerut telefonul personal pentru a demonstra că informațiile de pe grupuri su... Mireasa sezon 7. Mama lui Hatice a sunat la Capriciile Iubirii. De ce ea și concurenta au plâns în hohote...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x