Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 7 februarie 2023. Reacția lui Mihai după ce a aflat despre trecutul lui Hatice. A folosit cuvinte dure

Mihai a vorbit în termeni foarte duri despre trecutul lui Hatice și consideră că fetele din Brăila apucă pe căi precum cele descrise de fată. Cum a reacționat concurenta când a auzit cele spuse.

colaj de imagini cu hatice si mihai de la mireasa sezonul 7 Galerie
Mihai a vorbit în termeni foarte duri despre trecutul lui Hatice și consideră că fetele din Brăila apucă pe căi precum cele descrise de fată. Cum a reacționat concurenta când a auzit cele spuse. | Antena 1

”Eu sunt lumina de la capătul tunelului sau cum?! Păi asta sunt pentru ea. E ceva pozitiv, da... Mă așteaptă cămătarii, ce sunt, frate? Acasă ce fac. Fetele din Brăila, toate fac asta. Acolo e spuma. Sunt șterse pe jos. (...) Îți dai seama că nu mi-aș dori ca nevasta mea să fie fosta de pește? Eu la București mă distrez cu ele. Eu niciodată nu am luat de bună o fată de genul. Eu mi-am dat seama de când am văzut-o pe ea. Am zis și de Denisa la fel”, a spus Mihai.

”Nici eu nu aș sta cu o fată așa”, a zis și Roberto. ”Tu să taci din gură”, i-a zis Mihai, făcând referire la fosta relație a lui Roberto. Mihai susține că nu poate avea o relație serioasă cu o femeie care s-a învârtit prin aceste cercuri dubioase.

Mihai, foarte dur despre trecutul lui Hatice

Mai târziu, pe pace, a mers la Hatice și a întrebat-o dacă mai are ceva de ascuns. Fata i-a replicat că fostul avea poze mai deochiate cu ei doi. ”Dacă o face, problema lui”, a afirmat ea. ”Doamne ferește”, a venit răspunsul lui Mihai.

Mai târziu, Roberto a vorbit cu Hatice și i-a transmis că Mihai crede că el e un refugiu pentru fată. Concurenta de la Mireasa sezon 7 i-a răspuns că nu are nevoie de protecție și că vrea să o ia de la zero cu cineva care o prețuiește.

Hatice a mai afirmat că nu îl înțelege pe Mihai și tinde să creadă că nu vor forma niciodată un cuplu.

”Îl înțeleg. Nu oricine are capacitatea de a accepta un trecut ca al meu. Asta nu mă oprește să o dau înainte în viață. E automat un block când o persoană îți spune că nu este. L-am simțit înainte, chiar de sâmbătă. De sâmbătă nu am avut nicio treabă, dar a venit el. Am zis că poate ceva va fi. Acum îmi este clar”, a zis Hatice despre afirmațiile lui Mihai și viitorul lor.

În emisia live din 7 februarie, Mihai a spus cu asta a simțit să spună: ”Nu a fost special să ajungă la urechile ei. Am avut o zi mai proastă, nu mă simt într-o telenovelă. (...) Nu am nimic cu Denisa, dacă are ceva să spună. Ai fost în subiect și atât. Nu cred nimic despre tine, nu vreau să cred nimic nici despre tine. (...) E o situație ciudată cu totul. Cu tot trecutul ei și tot ce se întâmpă. Mă gândesc la ea”.

Mireasa sezon 7. Mama lui Hatice a sunat la Capriciile Iubirii. De ce ea și concurenta au plâns în hohote... Mireasa sezon 7, 7 februarie 2023. Cine este Daiana, noua concurentă. Fata spune că place deja pe cineva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x