Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Cine este băiatul pe care Daiana îl ”place vizual”. El a zis că nu simte același lucru

Daiana, noua concurentă de la Mireasa sezon 7, a spus că îl place ”vizual” pe Mihai. Băiatul a mărturisit că nu simte același lucru.

Daiana, noua concurentă de la Mireasa sezon 7, a spus că îl place ”vizual” pe Mihai. Băiatul a mărturisit că nu simte același lucru.

Antena 1

Daiana a intrat în casa Mireasa sezon 7 și a stârnit interesul băieților. Roberto a spus că seamănă cu fosta lui iubită și a privit-o timp îndelungat în timpul cinei din casa lor.

Ulterior, Daiana a dormit în același dormitor cu el și Alex de la Mireasa sezon 7. În timp ce fata adormise, el a stat și s-a uitat la ea.

În ediția din 8 februarie 2023, noua concurentă a afirmat că este atrasă fizic de Mihai. Băiatul, care încearcă să o cunoască pe Hatice, a declarat clar că nu o place pe Daiana.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 februarie 2023. Reacția lui Mihai după ce a aflat despre trecutul lui Hatice. A folosit cuvinte dure

Mihai nu vrea să o cunoască pe Daiana de la Mireasa sezon 7

”Din partea ei e vizual. Din partea mea, din păcate nu. Am zis și ieri, nu este genul meu de fată.”, a spus Mihai în ediția din 8 februarie 2023.

”Oarecum vorbeam cu doamna Loredana despre Mihai și era gen: cine, ce. Eram gen: ok. Da, am simțit.”, a spus și Hatice.

Daiana a punctat doar că-l place fizic și că nu a intrat special pentru Mihai.

Cine este Daiana de la Mireasa sezon 7

”Prietenii îmi spun Daiana. Am 25 de ani, sunt din Bistrița, sunt din zodia scorpion și sunt o fire foarte pozitivă, veselă, copilăroasă. Îmi place foarte mult să mă plimb, să fac exerciții, să iei la alergat. Îmi place să ies la plajă. Viața mea a fost destul de simplă”, a spus tânăra.

La vârsta de 5 ani a plecat cu familia în Spania. La 15 ani, a mers să termine liceul în Olanda și a început facultatea acolo. Imediat după ce a renunțat la studii, Daiana s-a angajat. A început ca ospătar și a fost inclusiv manager la un magazin. ”Intenția mea este să-mi găsesc ceva ce să-mi dea un viitor mai bun. Sunt ambițioasă și știu că pot să merg mai departe.”, a povestit noua concurentă de la Mireasa sezon 7.

Prima relația a avut-o la 16 ani și s-a terminat pentru că partenerul i-a fost infidel. Mai târziu, a cunoscut un bărbat din Bulgaria, dar nici această relație nu a mers.

Daiana își dorește alături un bărbat atent, care să nu fie gelos, posesiv. ”Nu este o problemă dacă a mai fost căsătorit, are copii. Atâta timp când îl iubesc și mă iubește, trecutul e în urmă”, a afirmat noua concurentă de la Mireasa sezon 7.

Mireasa sezonul 6. Miruna, reacție acidă pe rețelele sociale. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească: „Nu sunt în depresi... Mireasa sezon 7, 8 februarie 2023. Andreea a oprit cunoașterea cu Ionuț. Băiatul a aflat în direct decizia ei...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x