Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 8 iunie 2023. Maria și Antonio au fost amendați. Fata a susținut că a fost provocată să vorbească fără lavalieră

Atât Maria cât și Antonio au fost amendați pentru nepurtarea lavalierei. Fata a primit 100 de lei după ce a vorbit în timp ce se afla în duș, iar băiatul a primit 200 de lei, după mai multe avertismente. 

Colaj cu Maria și Antonio Galerie
Maria și Antonio au fost amendați în casa Mireasa | Antena 1

Maria se afla în duș, iar mai multe fete i-au atras atenția că nu are voie să cânte, neavând lavalieră. La un moment dat Hatice a blocat ușa, iar Maria a început să vorbească fără lavalieră, cerând amenda pe care a și primit-o.

Citește și: Mireasa sezon 7, 8 iunie 2023. O „cerere în căsătorie originală” a adus un premiu neașteptat. Ce fată și-a cerut de soț partenerul

Și Antonio a primit amendă tot din cauza lavalierei, fapt care a adus comentarii în casa Mireasa, având în vedere că amenda se dă din bugetul comun al concurenților.

Antonio și Maria au primit amendă în casa Mireasa

„În 5 luni de când sunt aici n-am luat decât 50 de lei”, a spus Roberto.

„Mai bine le închidea lor ușile”, a spus doamna lLivia.

Antonio a avut o stare proastă, iar Maria l-a întrebat dacă are altceva în afară de amenda luată.

„M-am săturat de discuții, de oameni, nu mai am chef. Dacă ne-ar lăsa să ne bate între noi ce bine ar fi”, a spus băiatul.

În emisia live de Mireasa de pe 8 iunie 2023, Maria a spus că s-a simțit provocată să vorbeacă fără lavalieră:

„Eu am fost provocată. Am început să vorbesc când mi-au ținut de ușă. Hatice mi-a ținut de ușă”, a spus iubita lui Antonio.

„Glumeam în baie. I-am ținut mânerul, dar nu i-am zis eu să vorbească. Ai spus că vrei amendă înainte să-ți țin eu ușa”, a spus iubita lui Mihai.

„Pe baza unei glume am luat o amendă de 100 de lei”, a spus Maria în emisia live de Mireasa de pe 8 iunie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 7, 8 iunie 2023. Hatice și Mihai au lipsit de la începutul emisiunii. Ce a spus Simona Gherghe despre absența lor

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 8 iunie 2023. O „cerere în căsătorie originală” a adus un premiu neașteptat. Ce fată și-a cerut de soț ... Mireasa sezonul 4. Ela și Petrică, ipostază romantică în lift. Cum s-au postat cei doi câștigători pe Internet...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x