Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Cinci concurenți intră la cursa de eliminare. Cine sunt aceștia

În gala de vineri, 9 iunie 2023 de Mireasa băieții au votat o fată pentru eliminare. În urma nominalizărilor 3 fete au intrat la cursă.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
În gala de vineri, 9 iunie 2023 de Mireasa băieții au votat o fată pentru eliminare. | Antena 1

Simona Gherghe i-a invitat pe băieți să nominalizeze câte o fată pentru eliminare. Astfel, Daiana, Irina și Anemona au primit câte 2 voturi. Andrei și Mihai au votat-o pe Daiana.

Antonio a nominalizat-o pe Irina.

Mihai a nominalizat-o pe Daiana: „A fost în urma reproșurilor dintre ea și Dani”.

Roberto a nominalizat-o pe Anemona.

Vlad a nominalizat-o pe Irina.

Andrei a nominalizat-o pe Daiana. „Ei de fiecare dată ne-au ales pe noi și i-am întors votul.

Dani a nominalizat-o pe Irina: „Din simplul fapt că nu prea se mai simte bine în casă”.

3 fete și 2 băieți au intrat în cursa de eliminare, în gala de pe 9 iunie 2023 de Mireasa

Toate 3 fetele sunt în cursa de eliminare.

Daiana, Anemona și Irina intră toate 3 în cursa de eliminare, alături de Antonio și de Roberto, care au încălcat regulamentul casei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Hatice, foarte supărată pentru că Dani și Daiana au primit un premiu: „Are ceva personal cu noi”

Astfel, până vinerea viitoare fanii Mireasa decid cine pleacă din casă dintre:

  • Irina
  • Anemona
  • Daiana
  • Antonio
  • Roberto

Publicul Mireasa are la dispoziție 2 modalități de vot la cursa de eliminare. Aceștia pot vota în aplicația Antena 1 sau pe mireasa.a1.ro.

Citește și: Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Încălcare gravă de regulament. Roberto, Antonio și Dani, scandal uriaș: „Îmi zice că vrea bătaie”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Aron de la Mireasa, în cele mai tandre ipostaze cu noua parteneră de viață. Cum s-au pozat cei doi oferindu-și un sărut ... Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Ce sancțiune au primit protagoniștii scandalului. Simona Gherghe a făcut anunțul...
Video Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Marti, 03.10.2023, 16:54
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Giorgio și Inga din sezonul 6 Mireasa au surprins pe toată lumea când au anunțat că formează un cuplu în aprilie 2023, însă nu au mai apărut împreună de ceva timp. Recent, cei doi au publicat o fotografie cu ei.

Marti, 03.10.2023, 17:39
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

În urmă cu câteva zile, Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8 au discutat la telefon. Iată ce și-au spus.

Marti, 03.10.2023, 15:45
Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a născut în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu nou născutul, care este în căruț. Chipul nu i se vede, semn că fosta soție a lui Valentin nu vrea să-l expună pe cel mic.

Marti, 03.10.2023, 14:49
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Daniel de la Mireasa sezonul 8 a primit o scrisoare de la fratele său, Claudiu. Iată ce i-a transmis acesta.

Marti, 03.10.2023, 14:10
x