Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Antonio, declarație de dragoste pentru Maria. Ce a spus tânărul despre momentul în care a chemat-o pe Beatrice

După ce și-au depus actele de căsătorie, Maria și Antonio au avut parte de declarații emoționante. În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, băiatul a povestit despre ce s-a întâmplat, de fapt, când a invitat-o pe Beatrice în casa Mireasa.

Colaj cu Antonio și Maria Galerie
După ce și-au depus actele de căsătorie, Maria și Antonio au avut parte de declarații emoționante | Antena 1

Antonio i-a făcut o declarație impresionantă logodnicei sale, spunându-i că ea face cât toate femeile pe care le-a avut până la cei 30 de ani ai lui.

„Ești frumoasă rău! Tu faci pentru mine cât 1000 de femei! Nu-ți place vrăjeala? Păi și dacă e adevărul ce facem? Bine! N-am avut 1000 de femei, și nici 100… deci nu pot să zic. Faci cât toate femeile pe care le-am avut!”, i-a spus Antonio Mariei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Ce cupluri au depus actele pentru căsătorie și ce anunț important a făcut Simona Gherghe

Antonio și Maria și-au amintit despre momentele în care erau despărțiți.

„Îmi erai dragă, dar erai enervantă și nu credeam în tine! Credeam că ești o hoață! Mă gândeam că tu nu ești așa foc pe mine cum zici și mă gândeam că e orgoliul tău. Și mă gândeam că vrei să mă faci”, a povestit Antonio.

„Și până la urmă te însori”, a replicat Maria.

Citește și: Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Maria și Antonio au împlinit o lună de relație. Cine a lipsit de la petrecerea lor aniversară

În emisia live de pe 29 iunie 2023 de Mireasa, Capriciile Iubirii, Gabriela Critea l-a întrebat pe băiat dacă în momentul în care a invitat-o în casa Mireasa pe Beatrcie s-a gândit că Maria va fi din nou în gândurile tale.

„Hai sa discutam cu cărțile pe față”. Cum a raspuns Antonio, întrebat daca Maria se afla în gândurile lui cand a chemat-o în casa Mireasa pe Beatrice

„A fost momentul Beatrice. Acum hai să discutăm cu cărțile pe față că n-avem nimic de ascuns, nu s-a întâmplat nimic, n-a divorțat nimeni. La momentul ăla, când ți s-a pus pata pe Beatrice te-ai fi gândit atunci că Maria va fi din nou în gândurile tale?”, a întrebat Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Cine a câștigat provocarea iubrii și ce sancțiune au primit Vlad și Cătălina pentru neparticipare

„Eu i-am și zis. Până să fie varianta cu Beatrice i-am spus Mariei mai în glumă, mai în serios, că te-aș chema pe tine la hotel, să văd dacă ești fără camere cum ești tu aici. Ea știa. Și în cabină am mai mângâiat-o pe mână. Dar nu eram sigură pe ea”, a spus Antonio.

„Eu o simt pe Maria. Vrem să facem pasul ăsta aici pentru experiența totală. Dar și afară, dacă nu am face pasul, tot ne-am continua relația, tot împreună am fi”, a mai spus tânărul.

Beatrice a intervenit și ea: „Transmiți că în sfârșit ai găsit persoana care să te cumințească. Iar în legătură cu mine, cu noi, doi, cu ce a fost, clar nu ar fi ieșit ce trebuia”, a spus invitata de la Capricii.

„Exact. Toate se întâmplă cu un scop”, a spus Antonio.

Mireasa sezon 7, 29 iunie 2023. Ce cupluri au depus actele pentru căsătorie și ce anunț important a făcut Simona Gherghe... Mireasa sezon 7, 30 iunie 2023. Daiana, în lacrimi, după o discuție cu mama ei. De ce au lipsit Vlad și Cătălina din gal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x