Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce a postat Sabrina după ce a părăsit competiția. Ce le-a transmis susținătorilor

Imediat cum a părăsit casa Mireasa și a intrat în posesia propriului său telefon, Sabrina a postat imagini și un mesaj pe rețelele sociale.

Colaj cu Sabrina și Dima Galerie
Sabrina a părăsit casa Mireasa în urma galei de pe 26 mai 2023 | Antena 1

Sabrina a părăsit casa Mireasa pe 26 mai 2023. Dima a venit să o ia de la studiourile Buftea și au mers împreună la apartamentul fetei din București. În apartamentul său, Sabrina a găsit o surpriză. Dima a aranjat o inimioară din petale de trandafiri pe pat. Sabrina a postat pe contul ei de Instagram imagini cu ea și Dima din apartament, dar a ținut să transmită și un mesaj pentru cei care au susținut-o în competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Momentul în care Sabrina a părăsit casa. Dima a venit la Mireasa: Capriile Iubirii pentru a-și lua logodnica

Ce a apărut pe contul de Instagram al Sabrinei, imediat după ce a părăsit casa Mireasa

„Vă mulțumim tutuor pentru susținere și pentru toate mesajele! Sunt foarte multe și nu o să pot răspunde imediat tuturor, dar vă suntem recunoscători”, a scirs Sabrina în dreptul în care apare ciocnind un pahat de șampanie cu logodnicul său.

Înainte de a părăsi casa Mireasa Sabrina a spus care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de-a lungul competiției:

„Cea mai importantă lecție învățată în casa Mireasa pentru mine e că există iubire adevărată, că poți să te îndrăgostești și să iubești indiferent de timp, nu trebuie să stai luni să iubești. Poți iubi rapid dacă e persoana potrivită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A doua zi de la eliminare Sabrina și Dima au mers pe Arena Națională, la meciul Rapid - FCSB. La logodnă, Săpunaru, căpitnaul Rapidului i-a rugat să-i promită că nu vor lipsi de la meciurile echipei și iată că s-au ținut de cuvânt.

Sabrina a părăsit competiția Mireasa în seara de 26 mai 2023, dipă ce a fost nominalizată de băieți pentru eliminare.

Dima a fost descalificat din competiția Mireasa, ca urmare a afirmațiilor cu caracter de amenințare pe care le-a făcut. Vestea eliminării a primit-o pe finalul emisiei live de Mireasa de pe 23 mai 2023.

„Am obosit tare. Pe bune că la caterincă mă bag la eliminare în fiecare săptămână. Fac manevre că știi că sunt nebun! Mai fac două injecții, mai mor. Mă mai duc pe la eliminări. Eu n-am cum să mă trezesc în aceeași casă 6 luni. Mă ia capul și o să pic. Mă urc la etaj și pic în gol în jacuzzi. Vorbesc la modul cel mai serios. Pic în gol în jacuzzi. N-am voie să mă urc, aia e! Am încălcat regulamentul! La eliminare!”, au fost afirmațiile care i-au adus eliminarea lui Dima.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum a răspuns Sabrina, întrebată dacă a plănuit de la hotel cu Dima să „dramatizeze situația”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Momentul în care Sabrina a părăsit casa. Dima a venit la Mireasa, Capriciile Iubirii pentru a-și lua l... Mireasa, sezon 6. Miruna, mesaj cu subînțeles pentru Cosmin? Ce i-ar fi transmis: „Ajungi să mă și pierzi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x