Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Cum a răspuns Sabrina, întrebată dacă a plănuit de la hotel cu Dima să „dramatizeze situația”

Sabrina a fost invitată la Mireasa: Capriciile Iubirii, la o zi de când Dima, logodnicul ei, a fost descalificat din competiția Mireasa. 

Colaj cu Sabrina și Dima Galerie
Psihologul Eduard Puiu a vorrbit la Mireasa: Capriciile Iubirii despre situația dintre Dima și Sabrina | Antena 1

Sabrinei i s-au adus la cunoștință câteva dintre părerile exprimate în online de fanii emisiunii Mireasa.

Mai multe persoane au pus problema că Dima și Sabrina ar fi discutat în noaptea de hotel despre faptul că își doresc în continuare să meargă acasă și o să dramatizeze situația, astfel încât să meargă la eliminare. Telespectatorii au mai spus că Dima s-a schimbat radical de la logodnă.

Citește și: Mireasa sezon 7, 18 mai 2023. Dima și Sabrina au sărbătorit logodna la hotel. Primele impresii după ce au stat fără camere

Ce a spus psihologul Eduard Puiu despre situația dintre Sabrina și Dima, concurentul descalificat de la Mireasa

Fata a răspuns că la hotel a discutat cu Dima despre planuri pe care să le pună în practică acasă și nu despre situația lor din emisiune.

„Nu am discutat chestii legate de parcursul nostru aici, am discutat chestii legate de acasă. Eu cred că el a căzut pentru că el nu a verbalizat absolut deloc, doar eu am fost cea care a plâns!”, a spus Sabrina.

Psihologul Eduard Puiu și-a spus părerea despre comportamentul lui Dima:

„Eu mă gândesc din perspectiva bărbatului din cuplu. În condițiile în care Sabrina a trecut prin niște stări fizice în ultima perioadă, într-o presiune de genul acesta m-aș fi așteptat să fie factorul de echilibru. Atunci când cuplul trece printr-o situație grea pentru ei și femeia are niște stări fizice de rău, m-aș fi așteptat ca Dima să asigure protecția din punct de vedere psihologic. Pe mine m-a uimit că Dima a clacat”, a spus psihologul Eduard Puiu la Antena Stars.

Dima a fost descalificat din competiția Mireasa, ca urmare a afirmațiilor cu caracter de amenințare pe care le-a făcut. Vestea eliminării a primit-o pe finalul emisiei live de Mireasa de pe 23 mai 2023.

„Am obosit tare. Pe bune că la caterincă mă bag la eliminare în fiecare săptămână. Fac manevre că știi că sunt nebun! Mai fac două injecții, mai mor. Mă mai duc pe la eliminări. Eu n-am cum să mă trezesc în aceeași casă 6 luni. Mă ia capul și o să pic. Mă urc la etaj și pic în gol în jacuzzi. Vorbesc la modul cel mai serios. Pic în gol în jacuzzi. N-am voie să mă urc, aia e! Am încălcat regulamentul! La eliminare!”, au fost afirmațiile care i-au adus eliminarea lui Dima.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce și-au spus Dima și Sabrina înainte ca băiatul să plece din competiție. Ce reacție a avut fata

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Când are loc Finala Mireasa, sezon 7. Simona Gherghe a anunțat data nunților... Sebaidin și Ada au sărbătorit 5 luni de relație într-un mare fel. Cum s-au pozat cei doi foști concurenți de la Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x