Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Cum l-a surprins Maria pe Antonio la plajă, alături de Amir, fiul ei. Imaginea pe care fanii cuplului o așteptau

Maria i-a încântat pe cei care o urmăresc pe rețelele sociale publicând o fotografie cu Antonio și fiul ei de la plajă.

Colaj cu Maria, Antonio și Amir Galerie
Maria, câștigătoarea sezonului 7 Mireasa, a publicat o imagine de la plajă cu fiul și soțul ei | Antena 1

Fanii cuplului Maria și Antonio s-au tot întrebat unde este Amir, fiul femeii. Tânăra a răspuns acestei întrebări publicând o fotografie înduioșătoare de la plajă. În imagine Amir și Antonio apar construind împreună un castel de nisip.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Antonio și Maria au petrecut o seară alături de familia băiatului. Cum și-a surprins tânărul soția

Maria de la Mireasa a publicat o fotografie înduioșătoare cu Antonio și Amir

Maria a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu cei care o urmăresc pe rețelele sociale. Întrebată dacă este cu Antonio în București, femeia a răspuns că sunt la Constanța și a publicat și o fotografie unde se observă că nu numai ea cu Antonio se află la mare, ci și micuțul Amir.

Citește și: Imagini în premieră cu locuința în care se vor muta Maria și Antonio de la Mireasa. Cum arată apartamentul

„Încercăm să ne punem viața în ordine însă le luăm treptat după o perioadă destul de lungă în care ne-am pu viața pe „pauză” sunt destul de multe lucruri de rezolvat și de organizat. Momentan apartamentul din Constanța este închiriat. Sperăm că în viitorul cât mai propiat cu munca și cu susținere reciprocă să realizăm și acest pas împrenă și multe altele pe care le avem în plan”, a spus Maria pe contul ei de Instagram.

Maria şi Antonio sunt câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

Maria și Antonio sunt câștigătorii premiului de 40.000 de euro. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Maria și Antonio au intrat în competiția Mireasa pe data de 8 martie 2023, cu 2 luni mai târziu față de debutul sezonului 7. Intrarea lor în același timp în casă i-a făcut să se apropie.

Maria și Antonio s-au declarat pentru prima dată un cuplu pe 6 aprilie, după ce s-au sărutat pe canapea. Cei doi erau de câteva zile în tatonări, însă spuneau că și-ar dori să se sărute în ploaie, dar nu au mai așteptat acest fenomen meteo. Lucrurile nu au mers bine între ei. Irina, prietena amândurora atunci, era permanent prezentă în discuțiile lor de cuplu, iar în emisiune s-a pus problema unei atracții venite din partea Irinei pentru Antonio, lucru negat de toți cei trei implicați. O conversație între Zain și Maria l-a făcut pe Antonio să critice dubla măsură și să aducă în discuție despărțirea de iubită. Separarea s-a produs pe 14 aprilie când Antonio concluziona: „Dacă tu ceri ceva și nu poți să oferi, atunci avem o problemă! Acțiunile fiecăruia vor vorbi în continuare”.

Când casa Mireasa s-a împărțit în două pentru o săptămână: casa cuplurilor și casa celor singuri a fost momentul în care Maria și Antonio au ales să se apropie unul de celălalt din nou. Fata, care a mărturisit că la începutul parcursului ei în competiție nu reușea să se simtă în largul ei din cauza camerelor, i-a permis lui Antonio să o cunoască mai bine, iar la finalul lunii mai cei doi s-au sărutat în ploaie.

Cererea în căsătorie a fost una spontană, în lanul de lavandă. Băiatul s-a așezat în genunchi în fața Mariei și i-a oferit un inel improvizat, confecționat din lavandă, iar fetei nu i-a venit să creadă.


După momentele grele pe care le-au traversat împreună, Maria și Antonio au decis să se căsătorească în Finala sezonului 7 Mireasa.

Alina Rusu de la Mireasa, ipostaza sexy în care s-a pozat la piscină, în costum de baie. Cum a avut curajul să apară pe ... Miruna de la Mireasa, schimbarea de look la care fanii nu s-ar fi așteptat. Cum a apărut pe internet și cum arată în pre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x