Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Daiana și Dani au anunțat sexul copilului: „Încă nu-i 100% sigur, dar…”. Fata a trecut prin clipe dificile

Dani și Daiana au spus că, porivit ultimelor consultații, vor avea un băiețel. Fata a precizat că informația primită nu e sigură în procent de 100%, dar balanța înclină spre un băiețel. Cei doi foști concurenți Mireasa au vorbit live cu susținătorii și le-au spus detalii despre sarcină.

Colaj u Dani și Daiana Galerie
Daiana și Dani au anunțat sexul copilului | Instagram & Antena 1

Daiana a anunțat că șansele sunt mai mari ca bebelușul din burtică să fie băiețel. Viitorii părinți au vorbit pe TikTok despre sarcină. Daiana a spus că 90% este băiețel.

„La ultimul scan, eu am 4 luni deja, am aproape 14 săptămâni, e mărișor și s-a văzut în scan, am întrebat-o pe doctoriță dacă se poate uita să-mi spună ce e. Mi-a spus că ea poate să încerce dar nu e 100% sigură că poate să-mi dea un răspuns garantat. Tot umblându-mi la burtică și apăsând a prins fix piciorușele. E băiețel vă zic, dar e foarte devreme. Din câte am văzut și eu, e băiețel. Încă nu-i 100% sigur, dar eu am văzut cu ochii mei și vă zic”, a spus Daiana pe TikTok.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic

„Am crezut că mor 2 luni de zile”. Daiana, mărturisiri grele despre începutul sarcinii: „Sunt una dintre cele 2% dintre femei...”. Prin ce a trecut soția lui Dani

Articolul continuă după reclamă

Fata a mărturisit că nu s-a simțit bine în ultima perioadă, că a fost internată și că are o sarcină toxică: „Sunt una dintre cele 2% dintre femei care are o sarcină toxică și vomită și apa pe care o bea. Acum sunt bine. Am crezut că mor 2 luni de zile. Am aflat că sunt însărcinată la 5 săptămâni jumate. Eu acum mi-am revenit, dar nu vreți să știți prin ce am trecut. Nu am pofte pentru că mi-a fost foarte rău”, a mărturisit Daiana.

Întrebați despre botez, cei doi au spus că nu s-au gândit încă la nași: „Botezul o să fie foarte restrâns, cu familia. Având nunta la anul ne vom petrece acolo. Dar nu facem nuntă și botez în același timp”.

Cei doi au mărturisit că nu prea le priește traiul în Germania. Totuși, cei doi vor aștepta să nască în această țară.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Aron a devenit tată. Primele imagini cu bebelușul și părinții săi: „Nu pot descrie în cuvinte emotiile”

Cum au anunțat Daiana și Dani că așteaptă primul loc copil

Daiana a publicat imagini cu ecografia, în dimineața zilei de 29 aprilie 2024. Foștii concurenți ai sezonului 7 așteaptă un copil! Aceasta a dat vestea chiar de ziua băiatului printr-un mesaj în care l-a numit „tati”.

„La muuuuuulți ani iubirea mea!
Îți doresc din suflet să ai parte doar de iubire, multă sănătate și fericire alături de noi. Toate visele și planurile tale să se îndeplinească exact așa cum îți dorești.
Ești cel mai minunat, iubitor, răbdător, familist.. soț. Ești exact cum mi te-am cerut la Dumnezeu și așa am norocul să pot să mă bucur de tine pentru o veșnicie.
Să îți dea bunul Dumnezeu putere, răbdare și multă încredere în tine pentru ca poți reuși absolut orice îți propui și noi vom fi alături de tine la orice pas ca o familie ce suntem.
Te iubim și ne mândrim cu tine, tati!”, a transmis Daiana pe rețelele sociale.

Mireasa, sezonul 9. Mama lui Vlad, intervenție telefonică. Ce părere are despre relația dintre fiul ei și Iuliana... Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024. Doamna Daniela, la capătul răbdărilor cu Antonia. “Ție îți place să ai spectatori la mod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x