Antena Căutare

Mireasa sezon 7. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii și cine i-a ținut locul

Gabriela Cristea nu a fost prezentă în platoul Mireasa Capriciile Iubirii în data de joi, 15 iunie 2023. Iată care e motivul și cine a înlocuit-o.

colaj de imagini cu gabriela cristea si dianna rotaru Galerie
Gabriela Cristea nu a fost prezentă în platoul Mireasa Capriciile Iubirii în data de joi, 15 iunie 2023. Iată care e motivul și cine a înlocuit-o. | Antena 1

Gabriela Cristea nu a moderat emisiunea de joi, 15 iunie 2023. Pe scaunul dedicat moderatoarei a fost Dianna Rotaru. Iată de ce a lipsit Gabriela Cristea.

De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii și cine a înlocuit-o

La începutul emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii, pe scaunul moderatoarei a stat Dianna Rotaru. Ea i-a ținut locul Gabrielei Cristea, care este în vacanță cu familia.

”Bună seara! Suntem la Mireasa, în casa Mireasa, Capriciile Iubirii. Mă prezint pentru că sunt pentru prima oară aici în platou și îmi place foarte mult ce văd și pe cine văd. Sunt Diana Rotaru și mă bucur tare mult să vă cunosc pe voi cei de acasă și pe cei din platou. Îmi pare tare bine să mă teleportez așa ușor ușor de acolo, din fața televizorului, pentru că vă urmăresc, aici în locul Gabrielei Cristea, care este în vacanță”, a zis Dianna Rotaru, cea care i-a ținut locul moderatoarei Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 iunie 2023. Simona, surprinsă de ce a găsit în telefonul lui Andrei: ”Mă pui pe gânduri”

Aceasta a povestit că tinerii din casa Mireasa s-au mirat să o găsească în platou: ”Au venit în platou și s-au mirat de ce eu? Păi pentru că în această seară o să ne cunoaștem mai bine. Este o seară în care vom petrece două ore frumoase împreună, sunt convinsă, și în care vom depăna momentele care v-au afectat emoțional, în special pe voi, Mihai și Hatice”.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Reacția mamei lui Hatice după ce a aflat cu ce se ocupa Mihai. Ce părere are despre modul în care făcea... Mireasa sezon 7, 16 iunie 2023. Antonio a discutat cu mama lui. Băiatul a fost tulburat în urma conversației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x