Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Denisa Răileanu s-a căsătorit. Imaginea superbă de la cununia civilă unde apare alături de soțul ei

Denisa Răileanu, care a participat atât în sezonul 7 Mireasa, cât și în sezonul 2, s-a cununat civil pe 9 martie 2024.

Colaj cu Denisa Răileanu Galerie
Denisa Răileanu de la Mireasa s-a căsătorit civil | Antena 1

Într-o rochie albă, scurtă, cu margine dindantelă, cu un coc elegant și zâmbetul superb la purtător, Denisa Răileanu i-a spus „Da” alesului său. Fosta concurentă Mireasa a avut parte de o cununie în aer liber.

Denisa Răileanu a publicat o fotografie în care apare ținând buchetul alb de mireasă înmâna stângă și cu mâna dreaptă certificatul de căsătorie. În stânga Denisei, soțul ei ține și el certificatul de căsătorie.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Irina se iubește cu un cântăreț. În ce ipostază a apărut cu noul iubit: „Dacă nu eram eu, pe cine iubeai?”

Fanii Mireasa s-au bucurat să vadă fotografia de nuntă publicată de Denisa Răileanu și privind-o atent s-au întrebat dacă nu cumva rochița largă ascunde o burtică de gravidă.

„Cred ca e și însarcinată?”, a întrebat un fan Mireasa. „Așa pare”, a răspuns altcineva. Imediat cum Denisa va confirma sau infirma sarcina, veți găsi informația pe a1.ro. Până atunci un lucru este cert: Denisa Răileanu iubește șieste fericită în brațele proaspătului său soț.

Citește și: Mireasa sezon 7. Irina și Maria nu au mai luat legătura după terminarea competiției. Ce a spus Irina despre soția lui Antonio

Cum a fost parcursul Denisei Răileanu la Mireasa

Denisa a avut un parcurs interesant în sezonul 7 Mireasa, însă fata nu și-a găsit jumătatea. Tânăra care a mai fost concurentă în sezonul 2 Mireasa, a avut parte de cunoașteri în sezonul 7, însă niciuna nu s-a concretizat cu o relație.

La scurt timp după eliminare, Roberto a chemat-o pe Denisa înapoi în casa Mireasa, însă tânăra n-a vrut să se întoarcă pentru el, considerând că dacă ar fi fost să fie ceva între ei, se întâmpla când încă ea era în competiție.

Mai întâi, Denisa s-a regăsit într-un trio al cunoașterii, unde ea și Sabrina îl plăceau pe Dima. În cele din urmă, Denisa s-a retras din triunghi, iar Dima și Sabrina au ajuns să formeze un cuplu. Ulterior, Denisa a început o cunoaștere cu Dani, care a intrat în competiție mai târziu, însă la un moment dat s-a confruntat tot cu un trio, când Daiana și-a exprimat dorința de a-l cunoaște pe tânăr.

Ionuț a încercat și el să se apropie de Denisa, însă în cele din urmă băiatul s-a întors la Andreea, iar spre finalul preznței sale în competiție Denisa a avut o apropiere cu Roberto, însă nu a simțit să facă mai mulți pași spre o relație.

Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin cu care s-a căsătorit și de care a divorțat. În sezonul 7, tânăra din Brăila spunea că-și dorește să găsească un bărbat din toate punctele de vedere.

Mireasa, sezon 8. Cu ce se ocupă Liviu și Bogdana în prezent. Ce meserii și-au ales foștii concurenți... Mireasa, sezon 7. Hatice și Mihai au spus adevărul despre zvonurile despărțirii și și-au aniversat relația alături de pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x