Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Hatice și doamna Loredana, schimb de replici. Daiana a intervenit

Doamna Loredana și Hatice de la Mireasa sezon 7 s-au certat. Curând, Daiana a intervenit și s-a ajuns la un adevărat conflict.

colaj de imagini cu doamna loredana si hatice Galerie
Doamna Loredana și Hatice de la Mireasa sezon 7 s-au certat. Curând, Daiana a intervenit și s-a ajuns la un adevărat conflict. | Antena 1

Din cauza unor sticle de șampanie, Hatice și doamna Loredana s-au certat. Iată ce și-au spus cele două.

Hatice și doamna Loredana, schimb de replici. Daiana a intervenit

”Dacă eu le-am pus într-un fel, tu de ce le răsucești?”, a întrebat doamna Loredana. ”Că așa am vrut”, a venit răspunsul lui Hatice. ”Păi sunt nebranduite, de aia ni s-a zis să le lăsăm. Trebuie să nu se vadă ăsta”, a spus mama lui Dani.

”Mai cu calm. Eu nu sunt fata dumneavoastră să mă întrebați pe tonul ăsta”, i-a sugerat Hatice doamnei Loredana. ”Păi eu le-am pus cu un scop. Păi ce ai cu ele de le întorci?”, a mai zis mama lui Dani.

Hatice: ”Vorbiți frumos că nu sunt copilul dumneavoastră”
Doamna Loredana: ”Am vorbit foarte frumos”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 12 iunie 2023. Cine a câștigat duelul roast-urilor. Iată care e premiul

Atunci concurenta a început să o imite pe doamna Loredana. ”Nu o să cobor în mocirla în care vrei tu să cobor.”, a afirmat mama. ”Ooo, sunteți coborâtă, nu știu cum să vă zic. Nu vă întrece nimeni”, a replicat Hatice.

Pe terasă, Hatice, Simona, doamna Ana, doamna Livia discutau pe marginea subiectului. În casă, Daiana voia să știe dacă doamna Loredana este bine.

În emisia Mireasa Capriciile Iubirii, Daiana și Hatice au avut un schimb de replici în timpul materialului. ”A zis că ăștia sunt cei 7 ani de acasă ai mei. Păi cu femei de genul... nu o să am nici măcar o zi din cei șapte ani.”, a zis Hatice.

”Au copiii ce învăța de la tine cum să se comporte cu o femeie în vârstă.”, a spus și Daiana. ”Ocupă-te tu, o să te învețe soacra-ta. Are ce să te învețe”, a replicat Hatice.

”Decât ca tine așa pe stradă, mai bine liniștită, ce să faci”, a afirmat iubita lui Dani. ”A învățat și ea ceva nou”, a susținut Hatice.

După ce fetele s-au contrat, doamna Loredana a punctat că Hatice este nora perfectă pentru toate familiile.

Iubita lui Mihai a zis că nu mai poate avea o relație cu doamna Loredana pentru că are foarte multe răutăți. Daiana a zis că mai ales Hatice are răutăți în casa Mireasa.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 12 iunie 2023. Cine a câștigat duelul roast-urilor. Iată care e premiul... Ce nume au ales Iza și Blaze pentru fiica lor. Foștii concurenți de la Mireasa, primele declarații de când au devenit pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x