Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Maria vine cu o ipoteză după ce a văzut că una dintre fete îi dă târcoale Anemonei: ”Îl place pe Antonio”

Maria crede că Irina îl place pe Antonio, motiv pentru care i-a dat târcoale și s-a apropiat de Anemona.

maria, anemona si antonio de la mireasa sezon 7 Galerie
Maria crede că Irina îl place pe Antonio, motiv pentru care i-a dat târcoale și s-a apropiat de Anemona. | Antena 1

Irina s-a apropiat de Anemona și au discutat despre Maria și Antonio. Aceasta a vrut să știe ce a atras-o la tânâr. ”Mi s-a părut sincer, degajat, relaxat”, a zis noua concurentă.

”Sincer, aha.”, a replicat Irina și discuția a continuat. Ea voia să știe dacă Antonio i-a transmis o neîncredere în el.

Maria crede că Irina se simte amenințată de Anemona

Două ore mai târziu, Maria era intrigată de apropierea dintre Irina și Anemona.

”Mi s-a părut așa, că ești apropiată de ea.”, i-a spus Maria în timp ce se aflau la baie. Irina s-a întors și i-a răspuns: ”Nu, de ce?”. Maria a insistat că numai Irina stă cu Anemona.

”Mi s-a părut că o ocoliți. Mi s-a părut fata super faină, are o energie bună. Nu poți să vorbești despre o prietenie. Chiar este o fată mișto”, a zis Irina.

Maria nu a părut să o creadă și o privea cu subînțeles: ”Mă întreb dacă testezi teritoriul. Așa.. să o iei la puricat”.

”Dar faptul că e interesată de Antonio ți-a stârnit interesul. Zi, hai zi. Zi ce insinuezi cu asta. Băi, dacă începi un subiect continuă”, a venit replica Irinei.

Maria crede că Anemona i-a trezit interesul Irinei pentru că e atrasă de Antonio. Irina a negat că l-ar plăcea pe băiat și spune că pur și simplu o interesează situația complicată dintre cei trei.

În emisia de la Capricii, Maria a explicat ce crede, după lungi insistențe: ”M-am gândit în felul următor: Dacă Irina s-a apropiat de Anemona, știind că-l place pe Antonio, e posibil ca ea să se fi apropiat de mine doar din simplu fapt, din plictiseală, să nu fi empatizat în toate situațiile cu mine. Ori, dacă nu, interesul ei poate fi altul. Like Antonio. E doar un gând de al meu”.

”Suntem trei?”, a întrebat Anemona, privind spre Irina. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 6. Gestul făcut de Valentin, la o lună de când a confirmat despărțirea de Gabriela. Ce a postat în mediul... Mireasa, sezon 3. Care este statusul relației dintre Cosmina și Alin. Cum au apărut pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x