Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Pe cine a susținut Denisa în Finală. Deși este prietenă cu Hatice, alta i-a fost preferința

Denisa, fosta concurentă a sezonului 7 Mireasa a realizat o serie de întrebări și răspunsuri pe rețelele sociale, iar printre curiozitățile susținătorilor ei s-a numărat și preferința fetei în Finala Mireasa.

Colaj cu Denisa de la Mireasa Galerie
Danisa a recunoscut pe cine a susținut în finala sezonului 7 Mireasa | Antena 1

Întrebările legate de finala sezonului 7 Mireasa încă sunt pe buzele fanilor show-ului matrimonial. Printre cele care au răspuns la întrebări legate de finală a fost Denisa, fosta concurentă a sezonului 7.

Întrebată pe cine a susținut în Finala sezonului 7 Mireasa, Denisa a răspuns Vlad și Cătălina.

Cu cine a ținut Denisa în Finala sezonului 7 Mireasa

Cătălina și Vlad s-au cununat civil în Finala sezonului 7 Mireasa, dar nu înainte de a-și face jurăminte emoționante.

„Hei, șoarec. Dacă până să vin la emisiune credeam că am cea mai frumoasă viață, mă mințeam. Mi-ai dat lumea peste cap. Ești persoana care mi-a schimbat toate principiile de viață. Împreună am trecut prin toate. Te iubesc din tot sufletul meu”, i-a spus Vlad Cătălinei.

„Vreau să știu că sunt recunoscătoare pentru că te-am întâlnit. E pentru prima dată când simt să fac acest pas cu cineva. Împreună am hotărât că nu ne vom face promisiuni, dar să știi că voi încerca de fiecare dată să nu te judec, să te înțeleg”, a spus Cătălina.

Cei doi au spus un ”DA” hotărât în fața primarului, iar clasamentul publicului a fot următorul:

Locul 5 - 4,15% Simona și Andrei
Locul 4 - 15,67% Dani și Daiana
Locul 3 - 24,02% Cătălina și Vlad
Locul 2 - 28,21% Hatice și Mihai
Locul 1 - 28,35% Maria și Antonio

Chiar dacă i-a susținut pe Vlad și pe Cătălina în Finala sezonului 7 Mireasa, Denisa a precizat că va ține legătura și cu Hatice, prietena ei.

Întrebată „Cu Hatice nu ții legătura?”, fata a răspuns: „Cum să nu țin?” și a atașat o fotografie în care cele două fete apar ținuându-se de mână.

Citește și: Mireasa sezon 7. Denisa, răsfățată cu un buchet imens de trandafiri. Imaginea care a trezit suspiciuni în rândul susținătorilor

Denisa a participat în sezonul 7 Mireasa. Denisa a avut un parcurs interesant în sezonul 7 Mireasa, însă, din nefericire, fata nu și-a găsit jumătatea. Tânăra, care a mai fost concurentă în sezonul 2 Mireasa, a avut parte de cunoașteri în sezonul 7, însă niciuna nu s-a concretizat cu o relație.

Citește și: Mireasa sezon 7, 12 aprilie 2023. Roberto, cu gândul la Denisa. Fosta concurentă a intrat în direct pentru a-i da un sfat

Mai întâi, Denisa s-a regăsit într-un trio al cunoașterii, unde ea și Sabrina îl plăceau pe Dima. În cele din urmă, Denisa s-a retras din triunghi, iar Dima și Sabrina au ajuns să formeze un cuplu. Ulterior, Denisa a început o cunoaștere cu Dani, care a intrat în competiție mai târziu, însă la un moment dat s-a confruntat tot cu un trio, când Daiana și-a exprimat dorința de a-l cunoaște pe tânăr.

Ionuț a încercat și el să se apropie de Denisa, însă în cele din urmă băiatul s-a întors la Andreea, iar spre finalul preznței sale în competiție Denisa a avut o apropiere cu Roberto, însă nu a simțit să facă mai mulți pași spre o relație.

Denisa s-a aflat într-o cursă de eliminare cu Simona. Pentru că Simona avea o cunoaștere avansată cu Andrei, care s-a concretizat în cele din urmă într-o relație, publicul a decis ca Denisa să plece din casa Mireasa.

Mireasa, sezon 7. Antonio si Maria au făcut primul live cu susținătorii. Băiatul a fost întrebat dacă mama sa a acceptat... Irina și-a făcut o schimbare mare după ce a ieșit din casa Mireasa. Cum arată acum tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x