Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Simona a fost cerută în căsătorie de trei ori! Cum a reacționat Andrei când a aflat

Andrei și Simona discută pe diverse teme pentru a se cunoaște tot mai bine, iar din una în alta aceasta mărturisește că fost cerută în căsătorie de trei ori!

Mireasa, sezon 7. Simona a fost cerută în căsătorie de trei ori! Cum a reacționat Andrei când a aflat Galerie
Mireasa, sezon 7. Simona a fost cerută în căsătorie de trei ori! Cum a reacționat Andrei când a aflat | Mireasa - Capriciile Iubirii

Cuplul a avut o discuție menită să-i ajute să se cunoască mai bine, însă la suprafață au ieșit detalii din fosta relație a Simonei. Andrei a întrebat-o dacă a dus vreodată bunuri la amanet, iar ea a fost categorică spunând că nu, însă va fi nevoită să facă acest lucru.

Odată început subiectul, băiatul a fost curios să afle despre ce este vorba, iar Sabina nu s-a ferit nicio secundă să intre în subiectul fostei sale relații și cum a ajuns să fie cerută în căsătorie de trei ori de același partener.

Sabina a fost cerută în căsătorie de trei ori de fostul partener. Tânăra vrea să ducă inele în amanet

În imaginile prezentate la emisiunea Mireasa - Capriciile iubirii de la Antena Stars au fost prezentate în premieră imagini cu discuția pe care cuplul Sabina-Andrei au avut-o între patru ochi.

Tânăra spune că are trei inele de logodnă de la fostul ei partener și că a acceptat cererea lui doar ultima dată. Acesta povestește că relația a fost plină de suișuri și coborâșuri, iar fostu ei partener avea de gând să o ia de soție de multă vreme, însă a luat decizia într-un moment care nu a fost oportun, prima dată, dar nici a doua oară.

Citește și: Mireasa sezon 7. Hatice, deranjată de vorbele lui Mihai: ”Te bag în pat și nu mai ești pupăcioasă și te duci să speli vasele după”

Sabina povestește o întâmplare din trecut când partenerul ei a făcut un gest care a deranjat-o la o petrecere cu lăutari, iar a doua zi după evenimentul despre care nu a dat deloc detalii,a decis să-i spună iubitului e că își dorește să încheie relația. Potrivit spuselor sale, în acel moment “el a simțit că o pierde” așa că a luat decizia de a veni după ea și de a o cere în căsătorie.

Sabina a primit inelul, dar a refuzat cererea băiatului, După ceva vreme ea a primit acasă un buchet imens de trandafiri în mijlocul căruia se afla inelul. A treia oară însă a fost cu noroc pentru că ea a acceptat și a luat decizia să facă lucrurile ca la carte, l-a dus pe băiat să o ceară de la familia sa.

Relația însă nu a funcționat, Sabina a spus că acesta a luat decizia de a o lăsat într-un moment în care ea avea o situație dificilă la locul de muncă. Acesta spune că acele inele vrea să le ducă în amanet.

Andrei a fost extrem de liniștit și a ascultat povestea fără a o întrerupe pe Sabina și nu a părut deranjat de cele auzite.

Citește și: Mireasa Sezonul 7, 23 martie 2023. Mamele au acordat o parte din premiul task-ului mărturisirilor cuplului Andrei-Simona

Mireasa sezon 7. Hatice, deranjată de vorbele lui Mihai: ”Te bag în pat și nu mai ești pupăcioasă și te duci să speli va... Mireasa sezon 6. Valentin anunță că el și Gabriela s-au despărțit, deși așteaptă un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x