Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Hatice, deranjată de vorbele lui Mihai: ”Te bag în pat și nu mai ești pupăcioasă și te duci să speli vasele după”

Mihai de la Mireasa sezon 7 a spus că Hatice îl sufocă uneori, iar fata s-a supărat. El a mai făcut o afirmație care nu a fost pe placul ei.

colaj de imagini cu mihai si hatice de la mireasa sezon 7 Galerie
Mihai de la Mireasa sezon 7 a spus că Hatice îl sufocă uneori, iar fata s-a supărat. El a mai făcut o afirmație care nu a fost pe placul ei. | Antena 1

”Te sufoc? Pe bune?”, a întrebat Hatice, uimită că iubitul său consideră că uneori îl sufocă cu afecțiunea pe care i-o oferă. ”Ai înțeles la ce s-a referit? Hai că ai început...”, a replicat băiatul.

Atunci concurenta l-a atenționat: ”Pe bune? Când o să simți schimbare, să nu te întrebi de ce. Nu am început.”. Mihai a întrebat-o din nou: ”Ai început? Ce ai de faci așa? Pe bune? Te superi aiurea”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 martie 2023. Cum au folosit Andrei și Simona cele 20 de minute fără camere la duș

Hatice, deranjată de afirmațiile lui Mihai

Câteva minute mai târziu, Irina și Mihai purtau o discuție. El i-a explicat că există momente în care are nevoie de liniște și Hatice ”se trezește din senin să mă pupe în exces”.

”Eu îi zic stai puțin. O pup și eu, dar nu poți să trăiești chiar așa. Adică nu schimbă nimic iubirea între mine și ea. Ea se supără, nu înțelege. Ea zice că o să fie o problemă. Din punctul tău de vedere, din punctul meu de vedere nu. Din punctul meu de vedere, afară dacă ești pupăcioasă, te bag în pat și nu mai ești pupăcioasă și te duci să speli vasele după.”, a zis Mihai.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 martie 2023. Simona Gherghe, primele declarații despre motivul pentru care a lipsit de la emisiune

Când a auzit aceste lucruri din gura iubitului ei, Hatice a făcut o grimasă de uimire și dezaprobare. Băiatul a afirmat că îi place cum se comportă iubita lui, dar uneori are nevoie de spațiu.

În emisia live din 24 martie 2023, Hatice a afirmat: ”Nu s-a întâmplat nimic, dar automat a declanșat la mine o chestie, automat să stau mai retrasă având în vedere că îl sufoc. M-am simțit respinsă.”

Mihai a adăugat că nu poate sta ”bot în bot 24 de ore, 3 ore”. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 23 martie 2023. Cum au folosit Andrei și Simona cele 20 de minute fără camere la duș... Mireasa, sezon 7. Simona a fost cerută în căsătorie de trei ori! Cum a reacționat Andrei când a aflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x