Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 10 octombrie 2023. Bia a vorbit cu mama ei la telefon, după ce doamna Anina a spus că fata pune monopol pe Robert

În emisia live de Mireasa de pe 10 ocrobmrie 2023 au fost difuzate imagini cu reacțiile Biei și a celor din casă, după ce doamna Anina a precizat că între ea și Bia este o relație rece.

Colaj cu Bia, Robert și doamna Anina Galerie
În emisia live de Mireasa de pe 10 ocrobmrie 2023 au fost difuzate imagini cu reacțiile Biei și a celor din casă, după ce doamna Anina a precizat că între ea și Bia este o relație rece. | Antena 1

În emisia live de Mireasa de pe 9 octombrie 2023, doamna Anina a spus că nu vede o căsătorie în emisiune între Robert și Bia, cel puțin deocamdată, și că i se pare că fata a pus monopol pe fiul său. Bia avut parte de momente de tensiune, iar lacrimile și-au făcut apariție pe obrajii ei.

Robert a mers imediat la mama sa și a întrebat-o la ce se referă prin „monopol”, iar doamna Anina nu a mai vrut să discute pe marginea acestui subiect: „Nu m-ai văzut până acum într-o relație, nu șii cum o gestionez”, i-a spus Robert mamei sale.

Doamna Maria l-a încurajat pe băiat să-și îmbrățișeze mama, iar Robert nu a dorit să recurgă la acest gest.

Robert a mers apoi la Bia, iar fata nu a vrut să discute despre declarțiile doamnei Anina, ci doar să-l ia în brațe pe iubitul ei.

Bia a plâns și s-a descărcat apoi și în fața lui Madi: „Doamna Anina din prima săptămână mi-a zis că la ea în casă nu stau”, a spus fata.

„Mi s-au părut puțin exagerate unele comentarii ale mamei mele, când a spus că Bia ar ingnora-o, ceea ce nu e așa”, a spus Robert în emisia live de Mireasa.

„Dacă vrea o comunicare ok între noi două ar trebui să vină să discută cu mine, nu să-mi spună în live”, a spus Bia.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Madi și Sergiu, momente lipsite de inhibiții: „Când sunt cu ea, uit că sunt filmat”

Bia a discutat la telefon cu mama sa

Bia a vorbit cu mama ei, după declarațiile doamnei Anina.

„Ți se pare că îl sufoc pe Robert? Că pun monopol pe el?”, și-a întrebat Bia mama.

„Chiar sunteți reci una față de celaltă. Încercați să discutați. Tu, mami, știi ce ai de gestionat și ce faci cu Robert. Nouă ne place de voi doi. Nu ai pus monopol pe Robert”, a spus mama Biancăi, încurajându-și fiica să meargă la cafea cu doamna Anina.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Bogdan și Liviu, schimb de replici după ce primul a nominalizat-o pe Bogdana la eliminare

Înainte de pauza publicitară, Bia a avut o replică „tăioasă”.

„Chiar spălăm tot în public? Lăsați-le, măi copii”, a spus doamna Anina.

„Bine, atunci ținem în noi, doamna Anina! Și la următorul live puteți să vă expuneți din nou părerea”, a spus Bia.

„Asta a fost o replică... care putea să nu fie”, a spus Simona Gherghe, în timp ce Bogdan și doamna Crina au criticat-o pe fată pentru replica „dură”.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Care e statusul relației dintre Cătălina și Vlad de la Mireasa. Ce mai fac și cum au apărut în mediul online... Mireasa, sezonul 3. Maria Roman a publicat o imagine emoționantă cu fiul său. Cum și-a surprins băiețelul în timp ce dor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x