Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Doamna Anina, declarații surprinzătoare. Mama lui Robert spune că Bia îi „monopolizează” fiul

Doamna Anina a făcut o mărturisire neaștepată în emisia live de Mireasa de pe 9 octombrie 2023. Mama lui Robert a dat de înțeles că nu este mulțumită de relația rece pe care o are cu iubita fiului ei și că nu vede, cel puțin deocamdată, posibilitatea unei căsătorii în competiție, pentru că ea consideră că Bia îi „monopolizează” fiul. Simona Gherghe a anunțat că doamna Anina și Bia vor avea parte de o ieșire din casa Mireasa împreună, pentru a lămuri situația.

Colaj cu doamna Anina, Robert și Bia Galerie
Doamna Anina a făcut o mărturisire neaștepată în emisia live de Mireasa de pe 9 octombrie 2023 | Antena 1

Bia l-a invitat pe Robert la o discuție, după ce au fost difuzate imagini cu ei în ipostaze fiebinți. „Trebuie să învățăm să fim mai decenți. Când mă uit la noi la televizor, nu-mi place”, a spus Bia.

„Eu ți-am pus mâna ușor și tu mi-ai zis pune mai tare. Eu am decența în mine, dar m-ai pornit”, a răspuns Robert.

Bia i-a mărturisit lui Robert că e îndrăgostită de el, iar fiul doamnei Anina i-a spus fetei că sentimentul e reciproc. Ulterior, Bia și Robert au rememorat momentul în care fata i-a ținut predică în balansoar băiatului, iar apoi l-a ironizat în joacă împruenă cu Alina.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Mama Biei a intervenit telefonic. Ce părere are despre Robert și ce i-a zis doamnei Anina

Bia și Robert, disuție în contradictoriu. Cum a reacționat doamna Anina când a văzut imaginile la Mireasa

Bia și Robert au discutat în contradictoriu cu tonul ridicat:

„Ești ipocrită că mi-ai ținut morală. Nu ai cum să te ascunzi de asta, Bia”, a spus Robert.

„Eu am crezut că glumește și apoi am început serios să ne certăm, pentru că nu mă mai credea”, i-a spus Bia Andreei, după momentul disucției tensionate.

Bia a explicat în live că nu fost vorba despre o cerată, ci o discuție benefică. Întrebată ce părere are, doamna Anina a făcut o declarație surprinzătoare:

„Nu mai vreau să intru în jocurile lor. Vă descurcați”, a spus doamna Anina după ce a văzut imaginile, precizând că nu vrea să comenteze pentru că a simțit că Bia nu își dorește să îi fie apropiată.

„Mă uit la ea, caut un zâmbet… dar nimic. Mie mi se pare că îl monopolizează pe Robert. Nu mi s-a cerut părerea. Observ, nu o iau ca pe o respingere. Probabil așa își dorește ea o independență maximă: doar ea cu iubitul. Cu tot respectul, în acest moment eu văd continuarea relație în afara casei, după decembrie. Adică nu căsătorie aici. E foarte multă posesivitate, mult monopol”, a spus doamna Anina.

„Opinia mamei mele e doar a ei. Eu nu văd chestia asta de monopol. Nu pot obliga pe nimeni să fie cei mai buni prieteni. Eu zic că suntem foarte bine în momentul de față”, i-a răspuns Robert mamei sale.

Simona Gherghe le-a invitat pe Bia și doamna Anina la o cafea în afara casei Mireasa miercuri. Doamna Anina a refuzat inițial invitația, însă Robert a rugat-o să accepte.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Doamna Anina a primit sfaturi de la fiica sa. Cui i-a cerut scuze mama lui Robert

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Bogdan și Liviu, schimb de replici după ce primul a nominalizat-o pe Bogdana la eli... Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Marius și Daria, apropieri și atingeri la petrecere. Cum și-a explicat băiatul comp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x