Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 11 septembrie 2023. Liviu le-a sărutat pe Daria și pe Bogdana în aceeași seară. Ce explicații a dat băiatul

Prima petrecere din casa Mireasa a fost cu răsturnări de situație pentru Liviu. Fiul doamnei Lucica și-a început seara complimentând-o pe Daria. Liviu și Daria s-au sărutat, iar la scurt timp băiatul i-a făcut o mărturisire neașteptată Bogdanei, care s-a terminat cu un alt sărut.

Mireasa sezon 8, 11 septembrie 2023. Liviu le-a sărutat pe Daria și pe Bogdana în aceeași seară. Ce explicații a dat băiatul Galerie
Liviu le-a sărutat pe Daria și pe Bogdana în aceeași seară. Cum și-a explicat fiul doamnei Lucica gestul: | Antena 1

Liviu a sărutat-o pe Daria la începutul petrecerii Mireasa, iar la scurt timp, fiul doamnei Lucica s-a îndreptat spre Bogdana. „Ești nehotărât?”, l-a întrebat doamna Lucica pe Liviu, văzând că după ce a sărutat-o pe Daria, s-a apropiat de Bogdana. „Nu, mă, nu!”, a răspuns Liviu, însă cuvintele nu reflectau ceea ce simțea cu adevărat.

Liviu a luat-o la o discuție pe Bogdana și a întrebat-o dacă îl place.

„De ce mă tot întrebi asta?”, a întrebat Bogdana.

„M-am tot gândit la tine de câteva zile. Îmi place de Daria și e foare ok. Dar ea vine dintr-o lume din care eu vreau să ies. Tu ești ce mi-aș dori”, a spus Liviu care a sărutat-o cu patos pe Bogdana.

„Și cum facem? Tu îți dai seama ce se întâmplă luni?”, a spus Bogdana

„M-am grăbit. Nu trebuia să o sărut pe Daria”, a spus Liviu.

„M-am gândit la tine din prima zi. Mi-a plăcut de amândouă, dar Daria a fost mai vocală. Am văzut și cum te înțelegi cu mama. Și cum stai pe lângă mama. Rămâi în familie. Nu știu cum să-i zic Dariei”, i-a zis Liviu Bogdanei.

Înainte de a pleca în casa băieților Liviu a pupat-o rapid pe Daria, apoi iar pe Bogdana. În casa băieților, fiul doamnei Lucica a spus că o preferă pe Bogdana: „Dorm cu poze cu Daria pe noptieră, dar mă gândesc la Bogdana.

În emisia live de Mireasa de pe 11 septembrie 2023, Liviu i-a cerut iertare Dariei.

Ce i-a spus Liviu Dariei în emisia live de Mireasa

„Vreau să-mi cer scuze că am făcut ncurcătura asta. Dariei și familiei ei. M-am grăbit pentru că nu am știut ce vreau. Mi s-a aprin sun beculeț pentru Bogdana, dar nu puteam să stau liniștit Mă gândem tot timpul la Bogdana. În momentul în care sunt cu o femeie de mână și mă gândesc la altă femeie, înseamnă că nu mă proiectez cu ea în viitor. Poat emă văd 1 lună, 5. Dar nu toată viața. Am greșit. Ar fi trebuit să-i zic Dariei la începutul petrecerii. Când am văzut-o pe Bogdana care o lua în brațe pe mama am avut o revelație. M-am gândit că așa aș vrea să arate viitorul meu. Daria e o femeie care m-a atras. Nu văd în ea o nevastă pentru mine. Bogdana mă sensibilizează când se uită la mine”, a spus Liviu.

„Eu sunt foarte bine. Mulțumesc! Am o intuiție foarte bună. Eu am văzut demult ceva între ei. De-asta nici nu m-am apropiat de doamna Lucica, pentru că am văzut o apropiere între ele”, a spus Daria.

„Eu nu am simțit nimic. Doar în momentul în care stăteam cu Bogdana pe canapea și l-am luat pe Liviu și l-am întrebat. Mi-a spus că nu era nimic”, a spus doamna Lucica.

Cum i-a spus Bogdana Dariei că s-a sărutat cu Liviu

A doua zi de la petrecere, Bogdana a mers la Daria să-i mărturisească ce s-a întâmplat.

„S-a întâmplat ceva urât. E legat de tine. Liviu a venit să îmi zică să vorbim ceva și apoi m-a sărutat. Mi-a zis că lui i-a plăcut de amândouă la început”

„Eu ce să-i fac dacă e copil și nu știe ce vrea. Eu n-am de ce să fiu supărată pe tine, Bogdana. N-am niciun resentiment. Dar când a dat să te pupe tu nu te-ai tras? Singurul lucru care m-a supărat a fost că nu mi-ai zis pe moment. Dacă îi place să fie bufon... eu ce să-i fac”, i-a spus Daria Bogdanei.

Daria a avut un moment de vulnerabilitate și a plâns, povestindu-le fetelor că ea nu voia să-l sărute la petrecere, însă a luat-o prin surprindere.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezon 8, 11 septembrie 2023. Ana și Daniel s-au sărutat la petrecere și au declarat că formează un cuplu... Mireasa sezon 8, 11 septembrie 2023. Bogdana și Liviu au declarat că formează un cuplu. Cum a reacționat domna Lucica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x