Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Bia și Robert, discuție codificată. Doamna Anina a răbufnit: „Îl iubești așa cum e?”

Bia și Robert au purtat o discuție codificată, care a dus la tensiuni. Doamna Anina a privit imaginile difuzate în emisia live Mireasa pe 4 decembrie 2023 cu lacrimi în ochi.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Bia și Robert, discuție codificată în casa Mireasa | Antena 1

Robert: Tu știi cât ar trebui să stau la notar? Mi-ar veni rău să stau la notar atât. Eu te înețelg, dar asta trebuie discutată după emisiune cu toată familia. Trebuie să împac pe toată lumea. Și asta înseamnă mai mult decât relația noastră?

Bia: Pentru mine înseamnă foarte mult ceea ce-mi ceri tu să fac.

Robert: Din partea mea fă ce vrei! Ce am zis eu că vreau neapărat pică.

Bia: La mine e vorba de partea sentimentală. E doar o chestie pe care eu mi-o doresc.

Robert: Nu mai am chef să discut. Mă doare capul. Sunt mai nervos decât am fost toată viața mea! Nu mai vreau să discut! Mă doare creierul. Mă stresează totul.

Bia și Robert, discuție codificată în casa Mireasa. Simona Gherghe i-a avertizat că este interzis să aibă astfel de dialoguri

La Milano Bia și-a manifestat dorința ca Robert să ia numele ei de familie. De asemenea, cei doi au vorbit și despre posibilitatea semnării unui contract prenupțial.

În emisia live de Mireasa de pe 4 decembrie 2023 Simona Gherghe le-a cerut tinerilor să vorbească deschis: „Voi știți foarte bine că discuțiile codificate în casa Mireasa sunt interzise. Dacă deschideți aici un subiect, trebuie să dați cărțile pe față, sau veți fi sancționați și se vor închide ușile”.

„Era vorba de contractul prenupțial pe care Robert și-l dorea din respectul față de tatăl lui și schimbarea de nume, din respect față de tatăl meu”, a spus Bia.

„Ne-am gândit în ansamblu. S-a gândit și mama mea. Sunt multe schimbări care ar implica schimbarea de nume”, a spus Robert.

Doamna Anina a răbufnit la vederea imaginilor.

„N-am știut nimic. Eu acum aflu. N-am nicio legătură cu nimic. Nimeni n-a vorbit pe la spatele tău! Ei poziția aia! Mă expediezi! Băi, fată! Mi-a ajuns. Vă iubiți? Îl iubești așa cum e? Dacă vreți să vă căsătoriți vă respect decizia, dar cu contract prenuptial! Vrem să lăsăm banii la o parte! Nimeni nu ia nimic de la nimeni! Iubirea nu coniționează! Dacă nu să semnează contract prenuptial, dau un telefon și se vinde apartamentul! Așa discuții aveți voi, dragii mei?”, a spus mama lui Robert.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Ioana și Marius, ceartă puternică la petrecere. Ce s-a întâmplat: „Eu nu te simt sinc... Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Alex, deranjat de un gest făcut de Luiza. Tânăra i-a spus că nu poate fi nimic între ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x