Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu

Alex a petrecut timp cu Luiza după ce Andreea, fosta lui iubită, a declarat că formează un cuplu cu Bogdan. Cei 4 concurenți Mireasa au fost prezenți la Capricii.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Alex și Luiza au petrecut timp împreună după ce Andreea și Bogdan au declarat că fomrează un cuplu în casa Mireasa | Antena 1

La Mireasa, Capriciile Iubirii Alex și Luiza au venit amândoi îmbrăcați în roz: „Dar voi vă asortați foarte bine! Are vreo semnificație asortatul vostru?”, a remarcat Gabriela Cristea. „Bineînțeles că ne-am asortat”, a răspuns băiatul, precizând că a fost totuși o întâmplare: „Destinul. Telepatia”.

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 29 noiembrie 2023 au fost difuzate imagini cu Luiza și Alex. În timp ce Bogdan și Andreea se sărutau, Alex o îmbărbăta pe Luiza, spunându-i că este mai bine că s-a întâmplat așa și că ea nu a investit sntimente.

„Nu știu, dar poate la un moment dat o să te sun și o să-ți aduc aminte de ziua asta! Să ții minte ziua asta”, i-a spus Alex Luizei.

Luiza și Alex au spus că momentan sunt doar prieteni și că petrec timp împreună fiind singurii care nu formează un cuplu în casa Mireasa în prezent.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce s-a întâmplat între Liviu și Bogdana după ce fata s-a supărat pe logodnicul ei în live

Ce a spus doamna Crina despre decizia lui Bogdan și a Andreei de a forma din nou un cuplu în casa Mireasa

Alături de Luiza și Alex pe canapreaua de la Capricii s-au aflat și Andreea, Bogdan și doamna Crina.

Întrebată dacă a învățat o lecție din tot ce s-a întâmplat, fata a răspuns: „Să nu mai fiu atât de radicală. Să nu mai fiu atât de critică cu mine în mod special”

„Eu nu pot să zic nimic despre situația asta. Mă bucur că s-a întâmplat așa. M-aș bucura să-i văd împreună și pe Luiza și Alex”, a spus doamna Crina.

Andreea și Bogdan au format un cuplu în casa Mireasa la începutul sezonului 8, iar apoi s-au despărțit la dorința fetei. Ulterior, fata a format un cuplu cu Alex iar Bogdan a fost într-o cunoaștere cu Luiza, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Andreea și Bogdan au ales să se apropie din nou unul de altul și să formeze iar un cuplu în sezonul 8 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 8. Ce s-a întâmplat între Liviu și Bogdana după ce fata s-a supărat pe logodnicul ei în live... Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Conflict între cuplurile Madi-Sergiu și Ioana-Marius. Băieții și-au spus vorbe gre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x