Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Doamna Lucica, cuvinte grele despre Ana și Daniel. Mama lui Liviu, foc și pară

După ce Ana și Daniel i-au nominalizat pe Liviu și Bogdana la categoria „cel mai slab cuplu din sezonul 8 Mireasa”, doamna Lucica a fost foarte supărată. Mama lui Liviu a spus vorbe grele.

Colaj cu doamna Luica, Ana, Daniel și Liviu Galerie
Doamna Lucica a spus vorbe grele despre Ana și Daniel | Antena 1

Doamna Lucica a fost foarte nemulțumită de votul cuplului Daniel-Ana. În gala de vineri cele două cupluri Ana-Daniel și Liviu-Bogdana s-au votat reciproc la „cel mai slab cuplu”.

Doamna Lucica a atras atenția că i-a făcut niște favoruri Anei și că a fost mama adoptivă a lui Daniel.

„Să vezi așa cât îl duce mintea pe Daniel. Eu am fost mama lui adoptivă. El calcă pe cadavre. N-are caracter. E foarte răzbunător. Pentru toatea astea se plătește în viață! Este răzbunător! Cât rău le-au făcut Daniel cu Ana lui Liviu și Bogdanei! Nu se poate lăsa așa! I-am spălat Anei farfuria și cana din mână. Că nici nu știe să spele. I-am scos de la spălat. Stă cu chiloții ăia murdari pe uscător. Își dă numai aere. Suntem oameni corecți și probabil asta a fost răsplata”, a spus doamna Lucica în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Doamna Lucica, deranjată de atitudintea Bogdanei: „Mă îmbolnăvesc”. Fata și-a îngânat soacra. Liviu a intervenit

Doamna Lucica a spus vorbe grele despre Ana și Daniel, după ce tinerii i-au votat pe Liviu și Bogdana la „cel mai slab cuplu”

Liviu a afirmat în live că el și Bogdana i-au votat pe Ana și Daniel la cel mai slab cuplu pentru că erau siguri că și ei îi vor vota la rândul lor.

„Esența votului era să alegi pe cine crezi că se iubește mai puțin. Nu din punct de vedere comportamental. La noi nu avea ce să caute niciun vot legat de iubire. Am ost cei mai bombardați. Dar nu mai contează. Nu puteam să concept să plec”, a spus Bogdana.

În emisia live de Mireasa de pe 4 decembrie 2023 doamna Lucica a reamintit de serviciile pe care i le-a făcut Anei, iar logodnica lui Daniel a precizat că nu i-a cerut nimic mamei lui Liviu și că tot ce a făcut a fost din propria inițiativă.

„Până acum am tăcut din gură și cred că m-au luat de fraieră. Daniel care ne-a desconsiderat tot timpul. Am fost dezamăgită. Anei i-am întins haine, i-am spălat”, a spus doamna Lucica

„La rugămintea mea? Eu n-am cerut nimănui nimic”, a spus Ana.

„Am tot dreptul să votez pe cine consider”, a spus Daniel.

„Doamna Luica, nu am susținut niciodată că suntem perfecți. Suntem perfecți unul pentru altul. Dacă aveți ceva de reproșat, chiar și mamei mele că m-a crescut greșit, vă rog!”, a spus Ana în live.

Citește și: Mireasa sezon 8, 7 noiembrie 2023. Care este secretul Dariei. Doamna Lucica a spus că fata „zboară” din emisiune dacă se află

Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Alex, deranjat de un gest făcut de Luiza. Tânăra i-a spus că nu poate fi nimic între ... Mireasa, sezon 8. Tatăl Biei a intrat în direct după tensiunile apărute între fiica sa, Robert și doamna Anina. Cui îi d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x