Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Doamna Lucica, deranjată de atitudintea Bogdanei: „Mă îmbolnăvesc”. Fata și-a îngânat soacra. Liviu a intervenit

Între doamna Lucica și Bogdana a existat o situație tensionată în casa Mireasa, iar Liviu a intervenit.

Colaj cu Liviu, Bogdana și doamna Lucica Galerie
Liviu a intervenit în conflictul dintre doamna Lucica și Bogdana | Antena 1

După ce Bogdana a renunțat la task-ul sărutului și i-a reproșat pe un ton ridicat lui Liviu că nu s-a aplecat pentru a o ajuta, doamna Lucica a plecat spunând: „Mă duc să mă culc că mă îmbolnăvesc aici”, iar fata a îngânat-o: „Se îmbolnăvește”, moment în care logodnicul a întrerupt-o: „Taci că exagerezi”. Mai mult, Bodana i-a spus lui Liviu că mama lui o place pe Daria, nu pe ea, asta după ce a văzut-o pe mama lui Liviu râzând pe canapea cu Daria și doamna Maria. Ulterior, Bogdana a precizat că referirea la Daria a fost o vorbă spusă la nervi.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce s-a întâmplat între Liviu și Bogdana după ce fata s-a supărat pe logodnicul ei în live

Situație tensionată între Bogdana și doamna Lucica în casa Mireasa

La Mireasa, Capriciile Iubirii Bogdana a venit cu zâmbetul pe buze și a spus că are o problemă că se enervează foarte tare când are de îndeplinit o sarcină cu cineva și acea persoană nu face ca ea.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Ce cuplu a câștigat task-ul sărutului. De această dată a existat o probă de departajare

Liviu a dorit să le atragă atenția mamei și logodnicei. Băiatul le-a rugat să aibă o relație armonioasă și să nu-și degradeze ele legăturile dacă el se ceartă cu logodnica.

„M-am supărat eu aseară că s-a supărat Bogdana. Sunt doar niște task-uri. Mai ține cont de lumea care îți spune. Ți-a spus toată lumea să nu reacționezi așa”, a spus doamna Lucica.

„Acum să nu aruncăm în grădina mea tot. Sunt mai competitivă”, a spus Bogdana.

„Nu te certa tu cu ea, pentruu că mă cert eu! Nu te băga! Că eu cu ea mă împac și apoi voi vă spuneți vorbe”, i-a spus Liviu mamei sale.

„Nici degeaba nu m-am enervat. Că eu ți-am explicat de ce am reacționat așa. Critici îmi zic toți. Eu știu unde greșesc. Nu trebuie să-mi spună nimeni! Dacă vrei să-mi dai un sfat, bine! Dar să vii să mă critici nu accept! Nu am aruncat vina! Aia a fost realitatea. M-am enervat pentru că-mi rupeai gâtul! Mamei tale îi place de Daria, nu de mine!”, i-a spus Bogdana lui Liviu.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 6. Gabriela, ipostaze adorabile alături de fiul ei. Cum s-a lăsat pozată tânăra mămică alături de micuț... Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Părinții Andreei i-au făcut o vizită fiicei. Cum a reacționat Bogdan: „Am fost emoțio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x