Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Ioana și Marius au vorbit despre despărțire, dar s-au împăcat. Cum au apărut în live

Ioana și Marius au avut parte de discuții tensionate și de lacrimi, însă în emisia live de Mireasa de pe 5 decembrie 2023 cei doi au apărut ținându-se de mână. 

Colaj cu Ioana și Marius Galerie
Ioana și Marius au vorbit despre despărțire, dar s-au împăcat | Antena 1

După emisia live de Mireasa de pe 4 decembrie 2023 Ioana a plâns și ea cu Marius chiar au vorbit despre despărțire. Pe 5 decembrie cei doi au apărut împăcați, ținându-se de mână.

„Crezi că ar fi cazul să oprim relația?”, a întrebat-o Marius pe Ioana, iar fata a răspuns afirmativ. Tânăra a continuat să plângă: „Vreau să plec acasă? Cum să mai stau aici 3 săptămâni? Nu mai sunt în cuplu! Am clarificat lucrurile. Mi-a zis că el e om rău și că eu merit ceva mai bun”, i-a spus Ioana lui Madi.

„Nu cred că ți-ai dorit să stai un om ca mine, care a făcut și chestii nasoale în viață. Te iubesc foarte mult și acum, că se întâmplă toate lucrurile astea, mă simt că o mizerie de om”, a spus Marius.

Citește și: Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Scandal de proporții între doamna Anina, Robert și Bia. Mama băiatului, vorbe extrem de grele

Ioana și Marius de la Mireasa s-au împăcat

Simona Gherghe i-a întrebat cum de se țin de mână după toate acele lacrimi și discuții.

„Până să avem o discuție am zis că ne despărțim și apoi am avut o discuție elaborată. Mi-a explicat care e motivul pentru care s-a comportat cum s-a comportat cu mine”, a spus Ioana, încercând să explice împăcarea.

„De ce vă certați?”, a întrebat prezentatoarea Mireasa.

„Pe motivul că n-aș fi real. Dar eu dacă nu sunt convins că pot să iubesc o persoană… efectiv eu nu mă joc cu sufletele oamenilor și prefer să fiu singur”, a spus Marius.

Simona Gherghe a vrut să le arate în oglindă celor doi o replică din discuția lor. Prezentatoarea Mireasa a rugat-o pe doamna Nadia să joace rolul Ioanei în timp ce ea îl interpreta pe Marius. Simona Gherghe a ținut să evidențieze că în momentul în care Marius i-a făcut o declarație de dragoste fetei nu se uita la ea.

Bia a avut un comentariu în timp ce se discuta despre Marius și Ioana. Iubita lui Robert a recunoscut că ea nu crede în iubirea Ioanei.

„Îi e ciudă că eu empatizez cu doamna Anina”, a spus Ioana despre comentariul Biancăi.

„Mie mi-e ciudă că te bagi în problemele altora”, a intervenit Robert.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Tatăl Biei a intrat în direct după tensiunile apărute între fiica sa, Robert și doamna Anina. Cui îi dă dreptate

Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Scandal de proporții între doamna Anina, Robert și Bia. Mama băiatului, vorbe extrem ... Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x