Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Scandal de proporții între doamna Anina, Robert și Bia. Mama băiatului, vorbe extrem de grele

Doamna Anina, Robert și Bia s-au aflat în mijlocul unui scandal de proporții în casa Mireasa. Robert i-a spus mamei sale în live: „Să-ți vezi de treaba ta! Am terminat!”.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Scandal de proporții între doamna Anina, Robert și Bia în casa Mireasa | Antena 1

După discuțiile despre schimbarea numelui lui Robert și semnarea contractului prenuptial de către Bia, doamna Anina s-a arătat foarte deranjată. Concurenții Mireasa au încercat să lămurească lucrurile.

„Ceea ce reprezintă o problemă pentru mine e nesiguranța pe care mi-o dai. Postura în care m-ai pus mi-a transmis foarte multă nesiguranță. Nu poți să-mi spui un lucru și apoi când vine maică-ta să nu-i mai asumi acel lucru”, i-a spus Bia lui Robert, timp în care doamna Anina auzea ce vorbeau: „Nici nu s-au căsătorit și deja îmi face ordine în familie”, a spus doamna Anina.

Citește și: Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Alex, deranjat de un gest făcut de Luiza. Tânăra i-a spus că nu poate fi nimic între ei

Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei

Mama lui Robert a intervenit și i-a spus fiului că a observat că a fost certat de Bia. De aici a pornit o adevărată „furtună” în casa Mireasa.

„Nu ești capabilă de iubire, ci numai pe manipulare. Nu o să vin nici la cununie. Oare numele te deranja, sau alte chestii?”, i-a spus doamna Anina Biancăi.

„Mă asculți?”, a întrebat Robert foarte tensionat.

„Îmi ascult copilul, dar nu de marioneta unei fete”, a spus doamna Anina.

„Eu ție n-o să-ți cer ajutorul niciodată!”, i-a spus Robert mamei.

„Robert, ia-o și spală-te pe cap cu ea! Așa ceva condus de nevastă”, a spus doamna Anina.

Mama lui Robert i-a aruncat Biancăi cuvinte extrem de grele.

„Vorbești mult, prost și fără rost! Ți s-a pus pata pe prostul ăsta că n-a fost liber Daniel.Ți-ai dorit să mă umilești, ai reușit! Vei plăti! Există un Dumnezeu! Voi nu aveți iubire, ci un atașament periculos! El nu s-ar însura, dar nu vrea să te supere! Drum bun în iad! Ușa casei și a sufletului meu sunt închise definitiv pentru tine, și dacă mori în fața casei!", a spus doamna Anina.

Citește și: Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Bia și Robert, discuție codificată. Doamna Anina a răbufnit: „Îl iubești așa cum e?”

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 8. Tatăl Biei a intrat în direct după tensiunile apărute între fiica sa, Robert și doamna Anina. Cui îi d... Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Ioana și Marius au vorbit despre despărțire, dar s-au împăcat. Cum au apărut în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x