Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Colaj cu Sergiu, Madi și doamna Nadia Galerie
Sergiu și Madi au participat la task-ul telefonalor | Antena 1

Concurenții Mireasa aflați în cuplu au privit în telefonul partenerului. Poze, mesaje sau notițe au fost analizate. Scopul task-ului este ca cei doi parteneri să afle totul unul despre altul și să aibă încredere în ei. Sergiu și Madi au fost primii care au participat la task.

Cum a luat telefonul lui Madi, Sergiu l-a căutat pe Horia la prietenii de pe rețelele sociale, însă nu l-a găsit.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Conflict între cuplurile Madi-Sergiu și Ioana-Marius. Băieții și-au spus vorbe grele

Ce a găsit Madi în telefonul lui Sergiu

În timp ce se uita pe telefonul lui Sergiu, pe telefonul lui a fost trimis un mesaj de la un număr necunoscut, unde scria că băiatul ar fi homosexual și că prietenul lui este de fapt iubitul. În mesaj se specifica și că Sergiu și-a luat un apartament în vecinătatea lui Mircea.

„Am primit un mesaj în ultimele secunde că Mircea nu e prietenul ci iubitul lui Sergiu”, a spus Madi după task.

„O să aflu al cui e numărul ăla și îl bag în judecată”, a spus Sergiu.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 13 noiembrie 2023. Gestul făcut de Madi care l-a convins pe Sergiu să treacă peste situația cu Horia

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 Simona Gherghe a precizat că speculații precum relația cu Mircea și orientarea sexuală sunt în mediul online de la debutul sezonului 8 Mireasa.

„Pe mine nu m-a dernajat nimic din telefonul lui. Am intrat doar pentru că trebuia să intrăm”, a spus Madi în emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023.

„M-a deranjat mesajul acela de la acel număr. Pe mine mă afectează pentru că mi-e teamă să nu le facă probleme lui Mircea și soției lui”, a spus Sergiu în live.

„Vorbe aiurea. Apartamentul l-am cumpărat eu când Sergiu nu era în țară. Nici nu știam că Mircea stă în vecinătate!”, a spus doamna Nadia.

Fanii Mireasa au observat că Sergiu și prietenul au apărut într-un tricou roz. Doamna Nadia a precizat că este vorba despre două tricouri diferite.

„Noi am fost dați afară din casă și am primit un telefon de la sora mea că tata le-a scos afară din casă. Eu le-am zis să-și ia apartament și când vin în țară le dau bani. Sora mea nu știa că acolo locuiește Mircea. Eu cu Mircea suntem prieteni de 3 ani. Tricoul ăla mi l-a cumpărat mama”, a spus Sergiu.

„Tricoul acela eu l-am cumpărat. L-am văzut pe Mircea cu un tricou roz și m-am gândit că i-ar sta bine și lui Sergiu”, a spus doamna Nadia despre speculațiile apărute pe grupuri.

Mireasa, sezon 8. Ioana, mesaj pentru susținători: „Intenția mea nu a fost să vă jignesc”. Ce a ținut să transmită fata... Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat dup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x