Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Simona Gherghe, discurs emoționant în direct, despre copiii care nu apreciază munca părinților

Doamna Lucica le-a povestit mamelor despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul vieții pentru fiul său, liviu. Prezentatoarea Mireasa, Simona Gherghe, a avut un discurs emoționant în emisia live de Mireasa de pe 7 septembrie 2023.

Galerie
Simona Gherghe, discurs emoționant în direct, despre copiii care nu apreciază munca părinților | Antena 1

Mamele au discutat despre vacanțe, iar doamna Lucica a povestit că nu a avut parte de concedii pnetru că s-a axat pe muncă de la 5 dimineața până la 9 seara. Munca grea i-a adus o hernie de disc mamei lui Liviu, care continua să muncească din greu pentru a-l ajuta în continuare pe fiul său.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 7 septembrie 2023. Bianca a transmis informații eroante de la băieți la fete. Ce a explicat ulterior

Simona Gherghe, mesaj emoționant în direct la Mireasa

„Să știți că sunt foarte revoltată! Mi-e foarte ciudă pe tine, Liviu! La 24 de ani nu e normal să vii și să spui la televizor că tut e trezești la orele 14:00, că te duci la proțap, la șprițuri și că nu muncești, când femeia asta la ora 2 cred că e ruptă de muncă. Cred că nici nu mai știe cum o cheamă! Prețuiți-vă părinții cât îi aveți. Habar n-ai tu cât sacrifiu au făcut oamenii ăștia să te trezești tu la ora 2. Trebuie să înțelegi că există o rânduială în lumea asta. Oamenii fac copii, îi crsc, când au vârsta să se desprindă sunt pe picioarele lor. Oamenii ăștia nu îți mai datorează nimic acum! Părinți care vă uitați! Copiii au nevoie de limite sănătoase. Limitele sănătoase îi ajută pe ei să nu devină ca niște căpușe. Nu e în regulă ca la 24 de ani să nu ai un drum al tău, să nu știi ce vrei”

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 7 septembrie 2023. Bianca a transmis informații eroante de la băieți la fete. Ce a explicat ulterior... Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Cine este Alina. Tânăra a fost încercată de viață. Ce poveste are concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x